1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
25-11-2013 13:54

Σοκ: Ο ΟΠΕΡ δεν πάει στη Νορβηγία!

Ματαιώθηκε το ταξίδι του ΟΠΕΡεθύμνου στη Νορβηγία, για τη ρεβανς με τη Στοντ, κάτι που θα επιφέρει ποινές για το σύλλογο και το ελληνικό βόλει.

Η αποστολή της κρητικής ομάδας θα έφευγε σήμερα για τη Νορβηγία, αλλά τελικά το ταξίδι δεν θα γίνει, προφανώς για οικονομικούς λόγους. Η απόφαση αυτή όμως θα έχει ως αποτέλεσμα την τιμωρία του ΟΠΕΡ με τριετή αποκλεισμό από τα ευρωπαικά κύπελλα, αλλά και με βαρύ πρόστιμο που μπορεί να φτάσει και τις 20.000 ευρώ. Με τιμωρία κινδυνεύει και η ΕΟΠΕ, καθώς και στο παρελθόν αρνήθηκαν κι άλλοι σύλλογοι  να παίξουν στην Ευρώπη και δεν δήλωσαν συμμετοχή εξ αρχής. Τώρα τα πράγματα είναι πιο σοβαρά, αφού έγινε το πρώτο ματς και υπάρχει άρνηση εν μέσω της διοργάνωσης.

Όσον αφορά στο χρηματικό  πρόστιμο που θα επιβληθεί στον ΟΠΕΡ ή θα εισπραχθεί από την ΕΟΠΕ ή θα απαιτηθεί από τον σύλλογο με επιπλέον ποινή την μη έκδοση πενταπλούν για ξένες παίκτριες τα επόμενα χρόνια.

Όπως και να έχει η κατάσταση, η ματαίωση του ταξιδιού αποτελεί πλήγμα για το γόητρο του ελληνικού βόλει και ίσως ακυρωθούν και οι διοργανώσεις των προκριματικών του ευρωπαικού πρωταθλήματος ανδρών και νεανίδων,  που επρόκειτο να γίνουν στην Ελλάδα.

5 σχόλια

  • Comment Link trelos lyratzis Τρίτη, 26 Νοεμβρίου 2013 21:52 posted by trelos lyratzis

    Ψαρουδάκη καλά έκανες!Κόντρα στη κόντρα να δούμε πόσα απίδια βάνει ο σάκος.Μιλάει τώρα και ο κάθε πικραμένος...

  • Comment Link Captain Δευτέρα, 25 Νοεμβρίου 2013 14:40 posted by Captain

    Ο Ψαρουδάκης φταίει που το Ελληνικό Βόλει πεθαίνει ε?

  • Comment Link Ntropi Δευτέρα, 25 Νοεμβρίου 2013 11:49 posted by Ntropi

    Συγχαρητηρια στον Προεδρο του ΟΠΕΡ και Αντιπροεδρο(Προεδρο) της ΕΟΠΕ για την διαφημιση του Ελληνικου Βολλευ στην Ευρωπη.Μια λεξη μονο θα πω.Ξεφτιλαααααααα!!!!!!!!!!!!!

  • Comment Link X4x Δευτέρα, 25 Νοεμβρίου 2013 11:34 posted by X4x

    ΤΡΑΓΙΚΟΣ ψαρουδακης.

    Γιατι τους ψηφίζετε;;;;;; Πείτε μου!!!!

  • Comment Link Θανάσης Π. Δευτέρα, 25 Νοεμβρίου 2013 11:29 posted by Θανάσης Π.

    Αχ βρε πρόεδρε Κωστή, άρχισες τα ίδια με το αντρικό όπως πριν χρόνια... Και ούτε που σε νοιάζει για την ΕΟΠΕ και τη χώρα μας...

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.