1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
24-11-2013 21:51

«Κάτω τα... ξερά σας από τον Ηρακλή»

Οι οπαδοί της Παναχαϊκής πανηγύρισαν έξαλλα τη νίκη της ομάδας τους επί του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα Βόλεϊ Λιγκ ενώ όπως φαίνεται και στη φωτογραφία ένα μεγάλο αυτοσχέδιο πανό έγραφε «Κάτω τα ξερά σας από τον Γ.Σ.Ηρακλής...».

Η πρωτοβουλία είναι επίκαιρη μετά τα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες στον Γ.Σ.Ηρακλής ενόψει και της κρίσιμης συνεδρίασης που έχει προγραμματιστεί αύριο (25/11) στην Περιφέρεια Θεσσαλονίκης.

Η συμπαράσταση των «ροσονέρι» στον Γ.Σ.Ηρακλή έχει τις ρίζες της στην ιστορία των δύο συλλόγων καθώς το έμβλημα της Παναχαϊκής είναι ο μυθικός ήρωας Ηρακλής που κρατάει τη Νίκη της Σαμοθράκης, αλλά και από την υπόθεση υποβιβασμού από την ΕΕΑ όταν Ηρακλής, Παναχαϊκή και ΕΑΠ είχαν «αδελφοποιηθεί» στις κινητοποιήσεις τους για να αποφύγουν τον υποβιβασμό και την διάλυση. Επίσης οι οπαδοί της Παναχαϊκής έχουν ταυτιστεί με τους οπαδούς του Ηρακλή στην άποψη πως τα χρέη δεν πρέπει να βαρύνουν τους συλλόγους αλλά τους παράγοντες που τα παράγουν.

Πηγή: sentragoal.gr

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.