Εκτυπώστε τη σελίδα
22-11-2013 20:29

Δικαίωση της Λήμνου με ελάχιστες ποινές για Ναλπάντη, Κατζικά

Με το ελάχιστο της ποινής τιμωρήθηκαν από τον αθλητικό δικαστή ο αθλητής του Λήμνος Sports Club Κώστας Ναλπάντης και ο προπονητής του συλλόγου Γιώργος Κατζίκας για τα όσα έγιναν στον αγώνα πρωταθλήματος με τον Μακεδονικό στο πρωτάθλημα Α2 ανδρών. Ο Ναλπάντης τιμωρήθηκε με μία αγωνιστική (θα χάσει τον αγώνα με τη ΜΕΝΤ) και ο Κατζίκας με 10 ημέρες αποκλεισμό.
Η τιμωρία του Ναλπάντη ήταν η ελάχιστη που μπορεί να επιβληθεί από τη στιγμή που οι διαιτητές Ισκάς, Κάλλης του κράτησαν το δελτίο. Κατά τη διάρκεια της εκδίκασης η υπεράσπιση της Λήμνου απέδειξε σειρά καταστρατήγησης των κανονισμών με ευθύνη των δύο ρέφερι ενώ δεν αποδείχτηκε καμία κατηγορία για τον Ναλπάντη και το σωματείο.

Όπως κατήγγειλε η Λήμνος το χειροκίνητο σκορ του αγώνα δεν συμβάδιζε ποτέ με τον ηλεκτρονικό πίνακα, ο Μακεδονικός είχε δηλώσει διαφορετικό προπονητή και οι διαιτητές δεν έκαναν τους προβλεπόμενους ελέγχους.

«Αισθανόμαστε δικαιωμένοι μετά από μία δύσκολη εβδομάδα που χάσαμε χρόνο και χρήμα για μία υπόθεση που η Λήμνος δεν έχει καμία ευθύνη», είπε η πρόεδρος του συλλόγου Έλενα Σαμαρά και τόνισε πως θα ζητήσει την εξαίρεση των δύο συγκεκριμένων διαιτητών από τους αγώνες της ομάδας της.