1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
21-11-2013 16:23

«Δεν θα ανεχτούμε άλλους διαιτητές με... ζωηρή φαντασία»

Ανακοίνωση κατά της διαιτησίας εξέδωσε το ΤΑΑ Παναθηναϊκός. Οι πράσινοι κάνουν λόγο για συστηματική αδικία από τους ρέφερι στην μέχρι τώρα πορεία της Volleyleague.
«Παναθηναϊκός θα πει μαχητική ψυχή και εμείς την ΕΝΤΙΜΗ μάχη για το Σύλλογο είμαστε αποφασισμένοι να τη δώσουμε σε όλα τα επίπεδα. 
 
Κάναμε υπομονή ως την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος volleyleague χωρίς να μιλήσουμε για τα διαιτητικά λάθη (ή «λάθη») εις βάρος μας, αλλά ως εδώ και μη παρέκει. Ίσως, τελικά, ήταν αφέλεια που σε ένδειξη καλής θέλησης δεν βγάλαμε ανακοίνωση από την 1η κιόλας αγωνιστική, όταν το παιχνίδι μας στην Πάτρα κρίθηκε από σειρά εσφαλμένων διαιτητικών αποφάσεων, με αποκορύφωμα την τελευταία φάση στην οποία καταδικαστήκαμε σε ήττα από «φιλέ» που δεν είδε κανείς, ούτε στο γήπεδο ούτε στο βίντεο, παρά μόνο οι δυο διαιτητές. Κι έτσι το κακό συνεχίστηκε, από αγωνιστική σε αγωνιστική, και φτάσαμε ως το παιχνίδι στη Λαμία, όπου είχαμε να αντιμετωπίσουμε εκτός από την τοπική ομάδα και τους… τοπικούς επόπτες, οι οποίοι έδιναν κυριολεκτικά ό,τι ήθελαν προφανώς για να μην δυσαρεστήσουν τους συντοπίτες τους! Επί τη ευκαιρία, να εξηγήσουμε στους φιλάθλους τι συμβαίνει με τους επόπτες στα εκτός έδρας παιχνίδια: Σε κάθε πόλη, ορίζονται επόπτες που κατοικούν εκεί, με ό,τι αυτό μπορεί να συνεπάγεται για την αντικειμενικότητά τους και την ισονομία στο πρωτάθλημα. Προφανώς, βέβαια, στους εντός έδρας αγώνες μας, οι επόπτες ανήκουν στον σύνδεσμο Αθηνών όπου κατά τα λεγόμενά τους θέλουν κι επιδιώκουν την αμεροληψία, η οποία πάντως αποβαίνει εις βάρος μας.
 
Ως εδώ λοιπόν. Δεν θα ανεχτούμε ούτε άλλους διαιτητές με ζωηρή φαντασία, ούτε άλλους επόπτες που θέλουν να γίνουν τοπικοί ήρωες. Και μην βιαστεί κανείς να πει την ανοησία «είναι τελευταίοι και τα ρίχνουν στη διαιτησία». Προφανώς η ομάδα μας έχει κι άλλα προβλήματα και θα τα αντιμετωπίσουμε, μέσα στην οικογένειά μας. Αλλά τα αγωνιστικά προβλήματα του Παναθηναϊκού δεν δίνουν σε κανέναν το δικαίωμα να μην τον σέβεται και να τον αδικεί. Όταν έχουμε χάσει ήδη 9 σετ με οριακή διαφορά, είναι προφανές ότι το κάθε λάθος (ή «λάθος») της διαιτησίας μετράει. Ένα λάθος (ή «λάθος») μπορεί να κρίνει τον νικητή χωρίς να αφήνει περιθώριο αντίδρασης, αναφέραμε παραδείγματα και στη διάθεση όλων των ενδιαφερόμενων τα βίντεο των αγώνων.
 
Για να μην μακρηγορούμε, τα πράγματα είναι απλά: Από εδώ κι εμπρός, όπως απαιτούμε από την ομάδα μας σε όλους τους αγώνες να δώσει μάχη για κάθε πόντο, έτσι απαιτούμε κι από τη διαιτησία να μην μας αδικήσει σε ούτε έναν πόντο».
 

7 σχόλια

  • Comment Link oti-na-nai Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου 2013 14:57 posted by oti-na-nai

    Χαχαχαχα "12,5 κερδισμένοι πόντοι μ.ο σέ κάθε μάτς" έβγαλε, εντάξει μπαίνει στα ιστορικά, πέφτει screeenshot κλπ.

    Επειδή κιόλας ρωτάς αν είσαι φαντασιόπληκτος, εάν νομίζεις ότι τα χαμένα σετ ήρθαν όλα 25-0 τότε τι να πω. Εκτός και αν "μέ πολλά χρόνια στόν συγκεκριμένο χώρο" ξεχνάς την αριθμητική.

    Θα υπήρχε βέβαια και η περίπτωση λάθους. Αλλά τότε στο 2ο σου μήνυμα θα το παραδεχόσουν, όταν μάλιστα λες πως είσαι μεγαλύτερος και δίνεις συμβουλές στους άλλους.

  • Comment Link ΠΡΑΣΙΝΟΣ Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου 2013 12:23 posted by ΠΡΑΣΙΝΟΣ

    Αγαπητέ @gate 13,μή ξύνεις πληγές.Έχω πολύ καλή αντίληψη τών όσων λέω.Ψάξε λοιπόν καλύτερα τά στατιστικά πού λένε γιά μάς τά εξής.
    Σέτ υπέρ 3, συντελεστής 0,17
    Σέτ κατά 18,συντελεστής 0,87
    Αγώνες 6, ήττες 3Χ3-1,καί3Χ3-0.
    Μέ αυτά τά ποσοστά δέν πάς πουθενά.
    Γιά αυτά τά ποσοστά δέν μπορεί νά φταίει μόνο ή διαιτησία. Επίτρεψέ μου μία συμβουλή μιάς καί σίγουρα είμαι μεγαλυτερός σου καί μέ πολλά χρόνια στόν συγκεκριμένο χώρο.Δέν δέχομαι πώς τά αποτελέσματα αυτά ό τόσο μεγάλος σύλλογός μας θά τά φορτώσει στήν διαιτησία.Ακολουθώ τήν ομάδα ακόμη καί εκτός έδρας καί στό μόνο σημείο πού συμφωνώ κάπως είναι γιά τό μάτς στήν Πάτρα, τό οποίο όμως δέν πιστεύω πώς είναι εκείνο πού καθορίζει τήν πορεία μας φέτος.Γιά τά υπόλοιπα μάτς ας μήν τό συζητάμε καλύτερα.Άλλα φταίνε αγαπητέ.
    Όχι οπαδικό πνεύμα λοιπόν, καί κυρίως όχι κλάψα.ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ,καί περισυλλογή.Πρίν είναι αργά.
    Μέ εκτίμηση,ΠΡΑΣΙΝΟΣ.

  • Comment Link gate13 Πέμπτη, 21 Νοεμβρίου 2013 22:03 posted by gate13

    Τι 12,5 κερδισμενοι ποντοι ανα ματς εχεις ιδεα τι λες? Αμα δεις απο τα 18 χαμενα σετ του παναθηναικο περιπου τα μισα εχουν χαθει με την ελαχιστη διαφορα των 2 ποντων...... Επισης ναι ειναι κριμα οτι ο παναθηναικος πια δεν εχει την ομαδα του παρελθοντος αλλα δεν παει για πρωταθλημα αλλα για σωτηρια οποτε το 2-2 σετ με την παναχαικη που εγινε 3-1 με τρομερα λαθη απο την διαιτησια μπορει στο τελος να του στερησει την σωτηρια αφου μιλαμε για τουλαχιστον 2 βαθμους πλεονεκτημα στην παναχαικη μεσω διαιτησιας.....Αλλα πραγματικα εγω προτεινω στην διοικηση του ερασιτεχνη να σταματησει να δινει λεφτα γι αυτο το απαξιωμενο αθλημα στην ελλαδα οπως το αντρικο βολλευ και ας δωσει αυτα τα λεφτα για ακαδημιες ή σε καποιο αλλο αθλημα του ερασιτεχνη ειναι τσαμπα να δινονται λεφτα για ενα αθλημα που διοικει εξ ολοκληρου ο παντελης και οι φιλοι του.....

  • Comment Link ggg Πέμπτη, 21 Νοεμβρίου 2013 17:45 posted by ggg

    Όπως έλεγε κι η γιαγιά μου: της κακιάς χορεύτριας της φταίνε τα παπούτσια!

  • Comment Link ΠΡΑΣΙΝΟΣ Πέμπτη, 21 Νοεμβρίου 2013 17:26 posted by ΠΡΑΣΙΝΟΣ

    Ό πίνακας τής βαθμολογίας γράφει.ΠΑΟ αγώνες 6, σέτ υπέρ 3, κατά 18, βαθμοί 0!!.Έχουμε καί λέμε λοιπόν. 3χ25=75 κερδισμένοι πόντοι σέ 6 μάτς.Τουτέστιν 12,5 κερδισμένοι πόντοι μ.ο σέ κάθε μάτς!Είμαι φαντασιόπληκτος;.
    Κύριοι τού ΠΑΟ,σοβαρευτήτε.Μάλλον εσείς έχετε καλπάζουσα φαντασία.
    Μή μάς κάνετε νά υποφέρουμε πιό πολύ από αυτό.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.