1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
19-11-2013 18:44

Η Ευρώπη υποδέχεται το Ρέθυμνο

Ένα 24ωρο χωρίζει τον ΟΠΕ Ρεθύμνου από το πρώτο του ευρωπαϊκό παιχνίδι, καθώς υποδέχεται την Τετάρτη (20/11) την Νορβηγική Στοντ Βόλεϊ Στέινγκερ στο πλαίσιο της Β φάσης του Challenge Cup.

Ραντεβού με την ιστορία έχει ο ΟΠΕ Ρεθύμνου, ως η πρώτη Ρεθυμνιώτικη ομάδα που θα αγωνιστεί σε ευρωπαϊκή διοργάνωση και άπαντες περιμένουν με αγωνία το πρώτο σερβίς, στις 19.00 το απόγευμα της Τετάρτης. Η Νορβηγική Στοντ Βόλεϊ Στέινγκερ βρίσκεται στην Κρήτη από χθες το βράδυ και σήμερα θα κάνει την πρώτη της προπόνηση για το μεγάλο αυριανό παιχνίδι. Για αυτό μίλησαν σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησαν η διοίκηση και το αγωνιστικό τμήμα της ομάδας γυναικών του ΟΠΕ Ρεθύμνου, καλώντας τους Ρεθυμνιώτες φιλάθλους να συμμετάσχουν σε αυτή τη γιορτή.

Για το λόγο αυτό παραχωρήθηκε συνέντευξη τύπου από την διοίκηση του ΟΠΕΡ, καλώντας τους Ρεθυμνιώτες φιλάθλους να συμμετάσχουν σε αυτή τη γιορτή.

Την χθεσινή συνέντευξη τύπου άνοιξε ο πρόεδρος του ΟΠΕΡ Κωστής Ψαρουδάκης, καλώντας τους Ρεθυμνιώτες φιλάθλους να βρεθούν στο «Μελίνα Μερκούρη» και να χειροκροτήσουν την πρώτη Ρεθυμνιώτικη ομάδα που θα παίξει ευρωπαϊκό παιχνίδι. «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να διανύουμε τις τελευταίες ώρες πριν από την παρθενική ευρωπαϊκή μας συμμετοχή. Πρόκειται για μία πολύ σημαντική διάκριση του Ρεθυμνιώτικου αθλητισμού, αφού για πρώτη φορά θα δει ομάδα του να αγωνίζεται σε ευρωπαϊκή διοργάνωση. Καλούμε τον κόσμο του Ρεθύμνου να έρθει την Τετάρτη στις 19.00 και να χειροκροτήσει την ομάδα μας σε αυτό το πρώτο ευρωπαϊκό ραντεβού της».

Χαχαγιόπουλος: «Να γεμίσει ο κόσμος το γήπεδο»

Στη συνέχεια την σκυτάλη πήρε ο τεχνικός του ΟΠΕΡ, Μιχάλης Χαχαγιόπουλος, ο οποίος με την σειρά του κάλεσε τον κόσμο, ενώ αγωνιστικά περιμένει από την ομάδα του να εμφανιστεί ανταγωνιστική, για να μπορέσει να προσδιορίσει τον στόχο στον επαναληπτικό της Νορβηγίας. «Πρόκειται για μία μοναδική εμπειρία για όλους μας αυτή η διαδικασία με τα ευρωπαϊκά παιχνίδια. Θέλουμε να το ζήσουμε έντονα καθ’ όλη την διάρκεια του παιχνιδιού και περιμένουμε από τον κόσμο να γεμίσει το γήπεδο και να ευχαριστηθεί μαζί μας, αυτή την ιστορική στιγμή. Αγωνιστικά, θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί στο παιχνίδι της Τετάρτης, να πάρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και να προσδιορίσουμε τον στόχο μας στον επαναληπτικό. Μας λείπει μία νίκη για να ανακτήσουμε καλύτερη ψυχολογία. Η ομάδα βελτιώνεται από παιχνίδι σε παιχνίδι και μία νίκη θα μας βοηθήσει πολύ».

Σαπαρέφσκα: «Η Ευρώπη καμία σχέση με Ελλάδα»

Από τις πλέον έμπειρες αθλήτριες του ΟΠΕ Ρεθύμνου είναι η Φίφη Σαπαρέφσκα, έχοντας στο ενεργητικό της πολλά ευρωπαϊκά παιχνίδια και ξεκαθαρίζει, «Τα ευρωπαϊκά παιχνίδια δεν έχουν καμία σχέση με αυτά του Ελληνικού πρωταθλήματος. Στόχος είναι να εμφανίσουμε εμείς το καλό μας πρόσωπο και να διεκδικήσουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Με την στήριξη του κόσμου μας, ελπίζω να τα καταφέρουμε».

Από την πλευρά της, η αρχηγός της ομάδας, Μάγδα Δραμιτινού, μίλησε για μία πρωτόγνωρη εμπειρία, καλώντας τον κόσμο να γεμίσει το κλειστό. «Πρόκειται για μία πρωτόγνωρη εμπειρία για μένα αλλά και αρκετές από τις συμπαίκτριες μου, αφού θα παίξουμε για πρώτη φορά ένα τόσο υψηλού επιπέδου παιχνίδι. Στόχος μας είναι να κάνουμε μια καλή εμφάνιση, διεκδικώντας το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Θέλουμε τον κόσμο κοντά μας, να μας στηρίξει, να γεμίσει το κλειστό και να ευχαριστηθεί μαζί μας αυτό το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι».

Για την πρόκριση στην Γ’ φάση του Challenge Cup, έκανε λόγο το βαρύ πυροβολικό του ΟΠΕΡ, η Μπράνκιτσα Νίκιτς, χαρακτηρίζοντας αναγκαία την στήριξη του κόσμου. «Η συμμετοχή σε μια ευρωπαϊκή διοργάνωση, είναι μια πολύ μεγάλη εμπειρία, την οποία θέλουμε να ζήσουμε, καταβάλλοντας κάθε δυνατή προσπάθεια για να προκριθούμε στην Γ’ φάση του Challenge Cup. Καλούμε όλο τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο, τους θέλουμε κοντά μας, να μας υποστηρίξουν και να γιορτάσουμε όλοι μαζί αυτό το γεγονός».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.