1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
18-11-2013 21:33

Πρωτοψάλτης: «Μου δείχνουν εμπιστοσύνη στην Κηφισιά»

Στην ομάδα της Κηφισιάς και στους συμπαίκτες του αφιέρωσε ο Θανάσης Πρωτοψάλτης τον τίτλο του MVP της 6ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα Volleyleague.
Eίναι η πρώτη μου ατομική διάκριση στα 2,5 χρόνια που αγωνίζομαι στην Ελλάδα. Είναι κάτι σαν... πληρωμή για την προσπάθεια που κάνω τα τελευταία χρόνια. Αφιερώνω τον τίτλο μου στην Κηφισιά και στους συμπαίκτες μου».

Μετά από δύο χρόνια στον Παναθηναϊκό δείχνεις πιο απελευθερωμένος στην Κηφισιά. Γιατί συμβαίνει αυτό;

«Είμαι σε νέα ομάδα, με διαφορετικούς στόχους. Έχω απελευθερωθεί στη νέα μου ομάδα. Αυτό οφείλεται στην εμπιστοσύνη που μου δείχνει ο προπονητής και οι συμπαίκτες μου. Μου έχει δοθεί ένας συγκεκριμένος ρόλος από τον προπονητή μου και προσπαθώ να ανταποκρίνομαι».

Ποιος είναι ο νέος σου ρόλος;

«Να είμαι κυρίαρχος στην πίσω ζώνη. Να κάνω όλη τη βρώμικη δουλειά. Να «σκουπίζω» την υποδοχή και την άμυνα, να ηρεμώ την ομάδα και να της δίνω ενέργεια. Θεωρώ πως ο ρόλος μου ταιριάζει και σε συνδυασμό με την εμπιστοσύνη του προπονητή είναι ξεκάθαρο σε μένα και σε όλους τους παίκτες το τι πρέπει να κάνει ο καθένας μέσα στην ομάδα».

Σε βλέπουμε, όμως, στα τελευταία παιχνίδια πως έχουν ανέβει εντυπωσιακά και τα ποσοστά σου στην επίθεση...

«Από αγώνα σε αγώνα απελευθερώνομαι όλο και περισσότερο. Αφού κάνω σωστά αυτά που έχω ως προτεραιότητα και το παιχνίδι μου ταιριάζει, μπορώ να βγαίνω και στην επίθεση».

Έχετε κάνει εντυπωσιακό δίδυμο με τον Ντε Σόουζα. Που οφείλεται αυτό;

«Έχουμε και οι δύο τα ίδια χαρακτηριστικά σε υποδοχή και άμυνα, είμαστε κοντοί, αλλά αλτικοί και κάνουμε πολύ δουλειά για να καλύψουμε τα κενά μας».

Μαζί με την αγωνιστική και βαθμολογική αναβάθμιση της ομάδας μετά από 6 αγωνιστικές, μπορούμε να μιλήσουμε και για αναβάθμιση των στόχων;

«Όχι ακόμα. Είναι νωρίς για να πούμε κάτι περισσότερο. Στόχος μας παραμένει η είσοδος στην 8αδα και στα πλέι άουτ και όσο πιο γρήγορα το πετύχουμε θα είναι πολύ σημαντικό».

Μπορεί να παίξετε καλύτερα ως ομάδα;

«Η απόδοση μας έχει σκαμπανεβάσματα σε ορισμένους τομείς. Δεν είναι ευθεία. Αν μπορούσαμε να έχουμε μια συνισταμένη και τη χαράξουμε θα μπορούσαμε να πούμε πως, ναι, πράγματι θα μπορούμε να ανεβάσουμε κι άλλο την απόδοση μας αν σταθεροποιηθούμε».

1 σχόλιο

  • Comment Link ΑΟΚΑΡΑΣ Τρίτη, 19 Νοεμβρίου 2013 07:11 posted by ΑΟΚΑΡΑΣ

    Τά "στρουμφάκια" ξέρουν πολλά καντάρια βόλλευ Θανάση. Μπράβο σου, καί ένα μεγάλο "ευχαριστώ" γιά όσα μάς δίνεις σέ κάθε μάτς. Καλή συνέχεια.
    ΑΟΚΑΡΑΣ

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.