1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1198
16-11-2013 21:37

Ρούσσης: «Δείξαμε ότι μπορούμε περισσότερα»

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Γιώργος Ρούσσης μίλησε στην κάμερα του volleynews.gr για την …παραλίγο επική ανατροπή της ομάδας του απέναντι στον Ολυμπιακό. 
Ο προπονητής του Παναθηναϊκού δήλωσε πως δεν έχει κανένα παράπονο από την προσπάθεια που κατέβαλαν οι αθλήτριες του, ενώ ζήτησε από τον κόσμο να κάνει υπομονή και στο τέλος θα αποζημιωθεί.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιώργου Ρούσση στον Γιάννη Μιχαλάκη:

«Σήμερα δεν μας έλειψε κάτι, απλά σε σχέση με το αρχικό 2-0, κάναμε λιγότερα λάθη, ήμασταν πολύ πιο συγκεντρωμένοι πιο αποφασισμένοι κάτι το οποίο είναι απαραίτητο σε αυτά τα παιχνίδια, δεν έχω κανένα παράπονο.

Στο τέλος το ματς ήτανε πόντο-πόντο, η τακτική των ομάδων ήταν ίδια αλλά ήταν και θέμα εμπειρίας. Από αυτό το παιχνίδι δείξαμε ότι μπορούμε πολλά περισσότερα, και να περιμένει ο κόσμος ότι θα βελτιωθούμε και άλλο.

Εμείς έχουμε εμφυσήσει στην νοοτροπία της ομάδας, ότι δεν θα αφήσουμε κανένα παιχνίδι. Δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση. Πάντοτε κυνηγάμε όποιες ελπίδες νίκης έχουμε.

Από αυτό το παιχνίδι κρατάμε τη συνεχή βελτίωση της ομάδας, τα δύσκολα παιχνίδια δεν τελειώνουν, έχουμε άλλα δυο ταξίδια εκτός έδρας να κάνουμε, πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι για να μη χάσουμε αυτό που έχουμε μέχρι στιγμής. Ότι και να πούμε για τον κόσμο είναι λίγο. Υπομονή να κάνει και θα βγει αποζημιωμένος». 

Media

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.