Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1201
Εκτυπώστε τη σελίδα
12-11-2013 23:10

Ένα ντέρμπι με... καθυστέρηση

Με καθυστέρηση πέντε εβδομάδων θα πραγματοποιηθεί αύριο (13/11) ο αγώνας ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για την πρώτη αγωνιστική του Β' ομίλου του Λιγκ Καπ «Νίκος Σαμαράς». Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο Γυμναστήριο «Μάκης Λιούγκας» στις 21:00.

Η αναμέτρηση επρόκειτο να γίνει στις 5 Οκτωβρίου αλλά αναβλήθηκε επειδή δεν υπήρχε άδεια λειτουργίας για το γυμναστήριο. Οι δύο ομάδες βρίσκονται για πρώτη φορά αντιμέτωπες για το θεσμό του Λιγκ Καπ, ενώ στις 26 Οκτωβρίου η ΑΕΚ είχε επικρατήσει του Παναθηναϊκού με 3-0 για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος. 

Η ομάδα του Γιώργου Κλαρούδα κέρδισε τον Ολυμπιακό στο Ρέντη και θέλει τη νίκη ώστε να παίξει εντός έδρας με την Κηφισιά και να εξασφαλίσει την πρώτη θέση του Β' ομίλου που θα οδηγήσει στο φάιναλ φορ της διοργάνωσης. Την δεύτερη καλύτερη θέση έχει εξασφαλίσει η Λαμία, ενώ Εθνικός Αλεξανδρούπολης και Φοίνικας Σύρου έχουν ήδη πάρει το εισιτήριο. 

Για τα μέτρα ασφαλείας στο ντέρμπι ΑΕΚ - Παναθηναϊκός διεξήχθη σύσκεψη στην Αστυνομική Διεύθυνση Γλυφάδας με τη συμμετοχή εκπροσώπων των δυο ΤΑΑ. Οι τρεις πλευρές συμφώνησαν σε όλα τα προτεινόμενα μέτρα.

Τα εισιτήρια του αγώνα θα διατίθενται από τα εκδοτήρια του γηπέδου Γλυφάδας δύο ώρες πριν από την έναρξη της αναμέτρησης.

League Cup Aνδρών 2013-14
Β΄όμιλος

Τετάρτη 13/11/203
Γλυφάδα - Γυμναστήριο «Μάκης Λιούγκας» - 21.00: ΑΕΚ - Παναθηναϊκός ΑΟ
Διαιτητές: Βουδούρης, -Φραγκάκης. Παρατηρητής: Πέρρος. Επόπτες: Ράντσιου, Οικονόμου Μ., Γραμματεία: Μαυρικίδου.