Εκτυπώστε τη σελίδα
12-11-2013 21:05

Η επιστολή παραίτησης του Γιώργου Μανωλόπουλου

Η επιστολή παραίτησης από το Δ.Σ. που έστειλε ο Γιώργος Μανωλόπουλος στην ΕΟΠΕ:
Αγαπητοί συνάδελφοι,
Θα ήθελα με την παρούσα επιστολή να σας ευχαριστήσω για την μέχρι τώρα συνεργασία μας, σε όποιο επίπεδο ήταν αυτή ,και να σας ανακοινώσω την παραίτηση μου απο μέλος του Δ.Σ.της ΕΟΠΕ.
Ο λόγος μιάς τέτοιας απόφασης που με απασχόλησε τους τελευταίους μήνες  αν μπορεί να γραφεί με λίγες γραμμές είναι ο τρόπος πού αντιμετωπίζονται μεγάλα και σοβαρά θέματα που απασχολούν την Ομοσπονδία και το Ελληνικό βόλλευ.Δεν μπορώ να συνεχίσω στην λογική του αυτόματου πιλότου (μετά απο ένα μεγάλο διάστημα της λογικής του ρόμβου) ,στίς αναβολές αποφάσεων και των πολυδιαφημιζόμενων επιτροπών. Η πεποίθηση μου είναι, και μετά απο συζητήσεις με oρισμένα μέλη , ότι δέν θα αλλάξει τίποτα και θα οδηγήσουμε την Ομοσπονδία και το βόλλευ σε μεγαλύτερα προβλήματα απο αυτά που ήδη έχουν.
Μετα τιμής 
Μανωλόπουλος Γιώργος.

2 σχόλια

  • Comment Link Θανάσης Χ. Τρίτη, 12 Νοεμβρίου 2013 22:09 posted by Θανάσης Χ.

    Α ρε Γιώργαρε, άργησες, αλλά κατάλαβες τι συμβαίνει και πώς διοικούν οι πρώην κολλητοί σου...

  • Comment Link δικαιοσυνη Τρίτη, 12 Νοεμβρίου 2013 21:26 posted by δικαιοσυνη

    Φανταζομαι οτι για να λεει αυτα τα πραγματα ο Μανωλοπουλος (ενας απο τους πιο σκληροπυρηνικους συνεργατες του Μαυροματη) τα οποια βεβαια ολοι γνωριζαμε, αλλα τα καλυπταν ολοι μεταξυ τους, η κατασταση εχει φτασει στο απολυτα απροχωρητο..
    Τωρα μενει να δουμε αν θα ακολουθησουν τον Μανολωπουλο, καποιοι που λενε οτι διαφωνουσαν τοσο καιρο με την λειτουργια του ΔΣ, αλλα δεν τόλμαγαν να μιλησουν. Τωρα απελευθερωθηκαν και θα εχει πολυ ενδιαφερον να δουμε τι θα κανουν.....
    Και φυσικα, μετα απο μια τετοια καταγγελια, ενος τοσο στενου του συνεργατη, και με δεδομενα τα τεραστια προβληματα που αντιμετωπιζει ο Μαυροματης και η διοικηση του, ισως αυτο αποδειχτει η χρυση του ευκαιρια για ηρωικη εξοδο...