1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
12-11-2013 00:42

Ο Λεώνης στον ΠΑΟΚ!

Ο Αλέκος Λεώνης θα είναι ο αντικαταστάτης του Στέλιου Καζάζη στην τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ. Πριν από λίγο ο Λεώνης συμφώνησε με τον πρόεδρο του ΤΑΑ ΠΑΟΚ και αντιπρόεδρο του Ερασιτέχνη Γιώργο Ανδρέου.

«Tο ΤΑΠ ΠΑΟΚ ανακοινώνει τη συμφωνία με τον προπονητή Αλέκο Λεώνη. Ο νέος τεχνικός του ΠΑΟΚ θα βρίσκεται αύριο το πρωί στο PAOK Sports Arena , όπου η διοίκηση του ΠΑΟΚ θα τον παρουσιάσει στους παίκτες. Διοίκηση και προπονητής τα βρήκαν σε όλα και αύριο μετά και την παρουσίαση θα υπάρξουν δηλώσεις για την υλοποίηση του κοινού πλάνου».

Ο Λεώνης ποτέ στο παρελθόν δεν είχε κοουτσάρει άλλη ομάδα εκτός από τον Ηρακλή και τον Παναθηναϊκό. Με τον Ηρακλή κατέκτησε 3 πρωταθλήματα, 5 κύπελλα και αγωνίστηκε στους τελικούς του Τσάμπιονς Λιγκ 2005 και 2006.

4 σχόλια

  • Comment Link ΓΕΡΟΝΤΟΚΟΡΟΣ Πέμπτη, 14 Νοεμβρίου 2013 09:55 posted by ΓΕΡΟΝΤΟΚΟΡΟΣ

    Συμφωνώ απόλυτα με τη Σατανόγρια.Ολοι αυτοί που θα αποδειχθεί ότι βάλανε το δάχτυλο στο μέλι να συρθούν στη δικαιοσύνη αλύπητα.Αλήθεια οι τύποι που διοικούν τώρα-λέμε τώρα- τι έχουν κάνει προς αυτήν την κατεύθυνση;Περιμένω απάντηση.Προσωπικά γνωρίζω όμως θέλω να δω έχουν τα ....να απαντήσουν λεπτομερώς παρακαλώ.

  • Comment Link ΣΑΤΑΝΟΓΡΙΑ Τρίτη, 12 Νοεμβρίου 2013 19:29 posted by ΣΑΤΑΝΟΓΡΙΑ

    Ολα καλα κι αγια οσα γραφεις αγαπητε γεροντοκορε, πες μας ομως κι αν συγγενικα προσωπα του κοουτς Λεωνη εμπλεκονται η οχι στις οικονομικες "ιστοριες" του Συλλόγου, εξαιίας των οποιων ειναι γνωστο οτι δεν μπορει πλεον να λειτουργησει τιποτε...εντελως φιλικα αλλα πρεπει να βλεπουμε ολες τις πλευρες (του δραματος).

  • Comment Link ΓΕΡΟΝΤΟΚΟΡΟΣ Τρίτη, 12 Νοεμβρίου 2013 07:10 posted by ΓΕΡΟΝΤΟΚΟΡΟΣ

    ωχ ωχ τι έχει να ακούσει κι αυτος από το συνοθύλευμα του οπαδοπαραγόντων του Κατσανείου και τους θαμώνες του αναψυκτηρίου που αυτοχαρακτηρίζεται καφέ ουζερί. Τι προδότης, τι το ένα τι το άλλο.Οτι έκαναν και με τον Κράβαρικ.Μιλάμε γι απίστευτους τύπους. Αλλωστε πρέπει να έχει κάποιος πολλά προσόντα για να καταφέρει να διαλύσει τα πάντα στονΗρακλή, να πετυχαίνει μόνο υποβιβασμούς και να κάνει συνελεύσεις με την παρουσία 15 ατόμων. Γι αυτούς ηρακληδεας είναι αυτός που δουλεύει τζάμπα και δε μιλάει και αυτός που βάζει λεφτά για να διοικούν οι απίθανοι.

  • Comment Link any Δευτέρα, 11 Νοεμβρίου 2013 22:11 posted by any

    ειχε κοουτσαρει τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.