1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
11-11-2013 14:48

Τριήμερο πένθος θα κηρύξει η ΕΟΠΕ, πέφτουν οι τόνοι με Κοτσιλιάνο, Ζουπάνι

Στη μνήμη του Γιώργου Περσιανλή που έφυγε πρόωρα από κοντά μας η ΕΟΠΕ προσανατολίζεται να κηρύξει τριήμερο πένθος και τις επόμενες ώρες θα εκδόσει ανακοίνωση με την αναβολή όλων των αγώνων.
Επίσης οι πληροφορίες λένε πως με πρωτοβουλία του προέδρου της ΕΟΠΕ Αχιλλέα Μαυρομάτη θα ληφθεί πρωτοβουλία για να κλείσει αίσια το θέμα με τους αθλητές του μπιτς βόλεϊ Γιώργου Κοτσιλιάνου, Νίκου Ζουπάνι. Το πιθανότερο είναι πως εντός των ημερών θα κληθούν οι αθλητές για συνάντηση με παράγοντες της ομοσπονδίας ώστε να συζητηθούν τα ζητήματα που έχουν προκύψει και να βρεθούν λύσεις χωρίς να γίνει παραπομπή τους στη δικαστική επιτροπή.

1 σχόλιο

  • Comment Link θα μας πεθάνετε όλους Δευτέρα, 11 Νοεμβρίου 2013 12:57 posted by θα μας πεθάνετε όλους

    1ον Η ΕΟΠΕ, όπως και κάθε Ομοσπονδία τους ανθρώπους που προσφέρουν στο άθλημα πρέπει να τους τιμά και να τους σέβεται εν ζωή. Κύριοι είναι αργά για δάκρυα...Η υποκρισία επιτέλους πρέπει να σταματήσει. Τα ζήσαμε ιδίως με τον Σαμαρά, μην τα βλέπουμε συνέχεια το ίδιο σκηνικό...

    2ον Ο Μαυρομάτης από ότι καταλαβαίνω πήρε την πρωτοβουλία για να "λύσει" το θέμα(;) με τους Κοτσιλιάνο/Ζουπάνη, μάλλον μετά τον πολλά σχόλια τον αναγνωστών του volleynews. Είναι γνωστό άλλωστε πως το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι τι θα γραφτεί στον Τύπο... Εκτός βέβαια αν ήταν ένα ακόμα τρικ για να φανεί καλός πατέρας η Προεδράρα μας.
    Ότι από τα δύο και να συμβαίνει είναι απλά τραγικό...

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.