Εκτυπώστε τη σελίδα
11-11-2013 12:47

Aποχή των διαιτητών, λόγω ΕΟΠΕ!

Η ομοσπονδία διαιτητών Ελλάδας (ΟΔΒΕ) ανακοινώνει σειρά δράσεων για να αντιμετωπίσει την «απειλητική και εκβιαστική» όπως την χαρακτηρίζει στάση της ΕΟΠΕ έναντι των διαιτητών όπως αυτή εκφράστηκε και μέσα από την ανακοίνωση που εκδόθηκε από την ΕΟΠΕ μετά τη συνεδρίαση του Δ.Σ. το Σάββατο 9 Νοεμβρίου. Η ανακοίνωση της ΟΔΒΕ:
Η ΕΟΠΕ για μια ακόμη φορά,σύμφωνα με την πάγια και προσφιλή τακτική της, απειλεί και εκβιάζει μπροστά στα αδιέξοδα που δημιουργεί η εσωστρέφεια και οι δικές της επιλογές. Είναι πρωτάκουστο, αλλά μάλλον σημείο των καιρών να εκβιάζεται ωμά και σε επίσημη ανακοίνωση η ΟΔΒΕ, επειδή η ΕΟΠΕ δεν  έχει πρόταση, να εξοφλήσει τις οφειλές της και να φανεί συνεπής στις υποχρεώσεις της.

Το διοικητικό συμβούλιο της ΟΔΒΕ σε έκτακτη συνεδρίαση του και με αφορμή την απαράδεκτη πρόκληση απεφάσισε:

1. Να μην ακολουθήσει τον συντάκτη της  <<ομόφωνης>>  απόφασης-ανακοίνωσης της ΕΟΠΕ  στον κατήφορο.
 
2. Να καλέσει την Τρίτη 12/11 στις 17:30 στα γραφεία της ΟΔΒΕ τους εκπροσώπους του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου,ώστε να ενημερώσει την κοινή γνώμη(παίκτες-παράγοντες-προπονητές,αλλά και απλούς φιλάθλους) για το μέγεθος του προβλήματος, αλλά και τις ενέργειες που έως τώρα έχει κάνει ή OΔΒΕ προς επίλυση του.
 
3. Να ενημερώσει με παραστάσεις την αθλητική ηγεσία του τόπου
 
4.Να αναστείλει από την Τετάρτη 11/11 την συμμετοχή των διαιτητών από όλους τους αγώνες ευθύνης ΕΟΠΕ-Ενώσεων μέχρι η ΕΟΠΕ να ανακαλέσει την απόφασή της.
 
Η ΟΔΒΕ με τη στάση της κατ'επανάληψη έχει δείξει τις προθέσεις,αλλά και την διάθεση της για συνεργασία. Αποτελεί όμως αδιαπραγμάτευτη θέση η προστασία της αξιοπρέπειας των Ελλήνων διαιτητών, θέση που το διοικητικό συμβούλιο, δεσμεύεται να υλοποιήσει με κάθε τρόπο και προς κάθε κατεύθυνση.

4 σχόλια

  • Comment Link niknom Τετάρτη, 13 Νοεμβρίου 2013 10:47 posted by niknom

    Η ΟΔΒΕ σας έφταιξε ρε άσχετοι , που μπαίνετε και κατηγορείτε τους διαιτητές ? Γνωρίζετε οτι οι διαιτητές τα τελευταία 6 χρόνια σφυρίζουν παρόλο που υπάρχουν οφειλές τεράστιες από προηγούμενα χρόνια ? Τρέχουν σαν τα κορόιδα , όχι για το χρήμα , αλλά επειδή αγαπάνε αυτό που κάνουν και σέβονται τον αθλητισμό αλλά και τα ιδεώδη τους. Αυτό πάει να εκμεταλευτεί η ΕΟΠΕ και να καθαρίσει με 3 ευρώ τους αγώνες. Ξυπνάτε κοτόπουλαααααααα

  • Comment Link Κιτσιος για Προεδρος Δευτέρα, 11 Νοεμβρίου 2013 19:25 posted by Κιτσιος για Προεδρος

    ΟΟΟΟΟΟΔΒΕ ειναι αυτη???????
    Η Αθηνα κ ο Μεγας την καταντησαν ετσι με κινησεισ κατω απο το τραπεζι!!!!!
    Μολις επιασε η ΕΟΠΕ στο στομα της τους διεθνης αμεσως αποχη.
    Ο Μεγας κ ο Βουντου κι ο Πρωην των αθηνων νοιαζοντε μονο για τη λιγκα και αντε και την Α1 ΕΟΠΕ που εχουν βαλει ολα τα κοληταρια τους και τις......δικες τους!!!!
    Τρανη αποδειξη αποφασης του ΔΣ τους να μην παιξουν χωρις μετακινησεις προκαταβολικα αλλα στο Μαρκοπουλο κ Κερατεα των Εοπεδων πηγανε επαιξαν χωρις να παρουν ευρω!!!!!Κωλοτουμπες!!!!Το υπολοιπο ΔΣ κ τα μελη σας τι κανουν?????Υπακουνε για να παρουν αυτο που τους ταζουν ως Αθηναιοι???Ολοι στην κλικα ειναι???Να δω αν θα εχετε τα.....να κανετε οποιαδηποτε μειωση στα μικρα κ να ακολουθησουν τα κοροιδα οι δικοι μας.Εκει καταντησες Μεγα την ΟΔΒΕ.Στα 3 ευρω με τον προεδρο σας!!!!
    Με απονομες δε βαφεις αυγα προεδρε!!!
    Κιτσιος για Προεδρος ρεεε!!!!!!

  • Comment Link Ορεστης Δευτέρα, 11 Νοεμβρίου 2013 14:14 posted by Ορεστης

    Με μια λεξη.Απαραδεκτοι

  • Comment Link sportsan Δευτέρα, 11 Νοεμβρίου 2013 11:55 posted by sportsan

    Μπα τωρα το θυμηθηκατε κ.Προεδρε της ΟΔΒΕ οτι ειναι εκβιαστικη η ΕΟΠΕ?Τοσο καιρο εισασταν στα μελια με την διοικηση της ΕΟΠΕ και δεν αφηνατε εκδηλωση και απονομη που να μην εισασταν παρων,και ρωτω μηπως ειναι αργα για δακρυα κ.Προεδρε της ΟΔΒΕ?ΥΓ.Μηπως η απαραδεκτη σταση σας το καλοκαιρι σας βγει σε κακο τωρα...λεω εγω!