1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
10-11-2013 22:16

Πένθος στο βόλεϊ - «Έφυγε» ο Γιώργος Περσιανλής

Το ελληνικό βόλεϊ βυθίστηκε και πάλι στο πένθος. Ο Γιώργος Περσιανλής κατέληξε πριν λίγα λεπτά στο νοσοκομείο Παπανικολάου. Οι γιατροί του νοσοκομείου ενημέρωσαν την σύζυγο του Βίλυ. Ο Γιώργος Περσιανλής άφησε πίσω του μία κόρη, την 17χρονη Στελίνα.

Ο προπονητής της γυναικείας ομάδας του Άρη Γιώργος Περσιανλής έπαθε καρδιακή προσβολή ενώ βρίσκονταν σε εξέλιξη ο αγώνας της ομάδας του με την Ελπίδα Αμπελοκήπων για το πρωτάθλημα Α2 γυναικών. Ο Περσιανλής έχασε τις αισθήσεις του κατά τη διάρκεια του 3ου σετ του αγώνα  κι ενώ το σκορ ήταν (17-21) με τις κίτρινες να προηγούνται ήδη με 2-0.

Αμέσως διεκόπη ο αγώνας και παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, ενώ λίγα λεπτά αργότερα, ο άτυχος προπονητής του Άρη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με το ΕΚΑΒ που έφτασε άμεσα στο κλειστό «Α.Πεταλίδης». Μάλιστα πρώτος διαιτητής ήταν ο παλιός διεθνής αθλητής του Άρη Στέλιος Παπακοσμάς.

Ο Περσιανλής δέχτηκε τις πρώτες βοήθειες από γιατρό (πατέρα αθλήτριας) που βρέθηκε στο γυμναστήριο ενώ λίγα λεπτά αργότερα έφτασε ασθενοφόρο. Λίγο πριν μεταφερθεί στο ασθενοφόρο άνοιξε τα μάτια του δίνοντας σε όλους ελπίδες αλλά μέσα στο ασθενοφόρο έπαθε διαδοχικά επεισόδια και έχασε τη μάχη για τη ζωή.  Οι γιατροί στο νοσοκομείο Παπανικολάου διαπίστωσαν τον θάνατο του, ενημέρωσαν τους οικείους του και την Δευτέρα θα γίνει νεκροψία, νεκροτομή.

Γεννήθηκε 31 Αυγούστου 1965. Ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα από τα τμήματα υποδομής του Μέγα Αλεξάνδρου και το 2001 ανέλαβε τη Δεξαμενή Μεταμόρφωσης. Το 2005 έγινε πρώτος προπονητής στην ανδρική ομάδα του Άρη που την επανέφερε στην Α1 ανδρών. Το 2007 ανέλαβε τον Απόλλων Καλαμαριάς τον οποίο οδήγησε επίσης στην Α1.
 
Είχε θητεύσει προπονητής του Άρη, του Απόλλωνα Καλαμαριάς και Επίκουρο Πολίχνης στη Volleyleague. Μάλιστα στον Άρη βρέθηκε δύο φορές. Η πρώτη ήταν το 2005 όταν και επανέφερε την ομάδα στην Α1 ανδρών και η δεύτερη το 2010 μέχρι τον Δεκέμβριο του 2011 όταν παραιτήθηκε παρά την αντίθετη γνώμη της διοίκησης του Α.Σ.Άρη. Στο τέλος της περσινής σεζόν βοήθησε το Ανατόλια στις γυναίκες και το καλοκαίρι ανέλαβε την γυναικεία ομάδα του Άρη.
 

Γιάννης Μέλκας: «Χάσαμε δικό μας άνθρωπο»

Συγκίνηση στο ελληνικό βόλεϊ

Ελπίδα: «Ακούραστος εργάτης του βόλεϊ»

Ο Γιώργος Περσιανλής στην παρουσίαση του πρωταθλήματος 2011-12 (video)

Θλίψη για την οικογένεια του Άρη

Αναβολή αγώνων στην ΕΠΕΣΘ




4 σχόλια

  • Comment Link Θέμης Καλπακτσόγλου Κυριακή, 10 Νοεμβρίου 2013 21:35 posted by Θέμης Καλπακτσόγλου

    Κρίμα, μεγάλο κρίμα. Έφυγε ένας εργάτης του Βόλει , ένας εξαιρετικός άνθρωπος. Θα τον θυμόμαστε πάντα.

  • Comment Link ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ Κυριακή, 10 Νοεμβρίου 2013 20:01 posted by ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ

    Αν είναι δυνατόν να έφυγε ο Γιώργος… Ένας από τους ωραιότερους ανθρώπους που είχα γνωρίσει, "κύριος" με όλη τη σημασία της λέξης…. πάντα ήρεμος, πράος, ευγενικός, ένας καλός άνθρωπος. Πραγματικά κρίμα … Η κατάρα του αθλήματος συνεχίζεται… Έλεος ….

  • Comment Link Taseuropas Κυριακή, 10 Νοεμβρίου 2013 19:40 posted by Taseuropas

    Συλληπητηρια στην οικογενεια του κ. Περτσιανλη, τις παιχτριες του καθως και την οικογενεια του Αρη.

  • Comment Link Ανώνυμος Κυριακή, 10 Νοεμβρίου 2013 19:23 posted by Ανώνυμος

    κουράγιο στην οικογένεια του...

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.