Εκτυπώστε τη σελίδα
10-11-2013 21:48

Σοκ με Περσιανλή, έπαθε καρδιακή προσβολή την ώρα που κοουτσάριζε τον Άρη

Νέο σοκ στο χώρο του βόλεϊ. Ο προπονητής της γυναικείας ομάδας του Άρη Γιώργος Περσιανλής έπαθε καρδιακή προσβολή ενώ βρίσκονταν σε εξέλιξη ο αγώνας της ομάδας του με την Ελπίδα Αμπελοκήπων για το πρωτάθλημα Α2 γυναικών. Ο Περσιανλής έχασε τις αισθήσεις του κατά τη διάρκεια του 3ου σετ του αγώνα κι ενώ το σκορ ήταν (17-21) με τις κίτρινες να προηγούνται ήδη με 2-0. 

Μετά τις πρώτες βοήθειες από πατέρα αθλήτριας που βρίσκονταν στο γήπεδο ο 48χρονος τεχνικός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παπανικολάου όπου οι γιατροί παρά τις προσπάθειες που έκαναν δεν κατάφεραν να τον κρατήσουν στη ζωή.

O Περτσιανλής είχε θητεύσει προπονητής του Άρη, του Απόλλωνα Καλαμαριάς και Επίκουρου Πολίχνης στη Volleyleague.

Ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα από τα τμήματα υποδομής του Μέγα Αλεξάνδρου και το 2001 ανέλαβε τη Δεξαμενή Μεταμόρφωσης. Το 2005 έγινε πρώτος προπονητής στην ανδρική ομάδα του Άρη που την επανέφερε στην Α1 ανδρών. Το 2007 ανέλαβε τον Απόλλων Καλαμαριάς τον οποίο οδήγησε επίσης στην Α1.
 
O Περτσιανλής είχε θητεύσει προπονητής του Άρη, του Απόλλωνα Καλαμαριάς και Επίκουρο Πολίχνης στη Volleyleague. Μάλιστα στον Άρη βρέθηκε δύο φορές. Η πρώτη ήταν το 2005 όταν και επανέφερε την ομάδα στην Α1 ανδρών και η δεύτερη το 2010 μέχρι τον Δεκέμβριο του 2011 όταν παραιτήθηκε παρά την αντίθετη γνώμη της διοίκησης του Α.Σ.Άρη. Στο τέλος της περσινής σεζόν βοήθησε το Ανατόλια στις γυναίκες και το καλοκαίρι ανέλαβε την γυναικεία ομάδα του Άρη.
 

2 σχόλια

  • Comment Link Taseuropas Κυριακή, 10 Νοεμβρίου 2013 19:26 posted by Taseuropas

    συλληπητηρια στην οικογενεια, τις παικτριες και τον συλλογο του κ. Περτσιανλη

  • Comment Link Tasoulis Κυριακή, 10 Νοεμβρίου 2013 19:24 posted by Tasoulis

    συλληπητηρια στην οικογενεια, τις παικτριες και τον συλλογο του κ. Περτσιανλη