1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
10-11-2013 16:54

Θάνος Τερζής: «Ήμουν κάποτε στο Βραχάτι...»

Ο πασαδόρος του Φοίνικα Σύρου Θάνος Τερζής μιλάει για το ντέρμπι με τον Παμβοχαϊκό στο Βραχάτι που θα γίνει αύριο Δευτέρα στις 17.00.  Τη σεζόν 2012-13 ο Τερζής αγωνίστηκε στον Παμβοχαϊκό και από τις πάσεις του η ομάδα του Βραχατίου έφτασε έως τους τελικούς του πρωταθλήματος.
 
 
Για το παιχνίδι με τον Παμβοχαϊκό ο έμπειρος πασαδόρος είπε:
Θεωρώ ότι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Μπορεί στο Λιγκ Καπ να είχαμε επικρατήσει με 3-0, ωστόσο τώρα είναι εντελώς διαφορετικό παιχνίδι, το πρωτάθλημα είναι διαφορετικός θεσμός. Ο Παμβοχαϊκός έχει πραγματοποιήσει κακό ξεκίνημα, αλλά κάποια στιγμή θα αρχίσει να παίρνει καλά αποτελέσματα. Εμείς πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί, γνωρίζουμε τα ατού και τις αδυναμίες του αντιπάλου».
 
Για το πως θα επηρεάσει το παιχνίδι το θέμα με την παραίτηση Ζαλμά:
«Πληροφορήθηκα ότι ο κ. Ζαλμάς υπέβαλε την παραίτησή του. Συνήθως σε τέτοιες περιπτώσεις παρατηρούμε αλλαγή στην ψυχολογία της ομάδας και σε πολλές περιπτώσεις αυτό βγαίνει σε καλό. Αν εμείς είμαστε αυτοί που πρέπει και πιάσουμε την απόδοση που έχουμε το τελευταίο διάστημα, αν και υπάρχουν κι άλλα περιθώρια βελτίωσης, πιστεύω ότι θα φύγουμε με τους βαθμούς της νίκης».
 
Για τα συναισθήματά του που θα αντιμετωπίσει την πρώην ομάδα του:
«Πέρασα πολύ καλές στιγμές στο Βραχάτι. Φτάσαμε μέχρι τον τελικό του πρωταθλήματος και κερδίσαμε δύο φορές τον σχεδόν ανίκητο πέρυσι Ολυμπιακό. Έχω πολλούς φίλους στην ομάδα, αλλά πλέον είμαι παίκτης του Φοίνικα και είναι ένα κομβικό παιχνίδι για εμάς. Όπως στεναχώρησα τους φίλους μου στο Βραχάτι στο ματς του Λιγκ Καπ, έτσι και τώρα θέλω ένα θετικό αποτέλεσμα για την ομάδα μου».
 
Για το παιχνίδι με τη Σαχτιάρ Σολιγκόρσκ και τη ρεβάνς της Σύρου
«Η Σαχτιάρ ήταν μία πολύ καλή ομάδα, με υψηλό μέσο όρο ύψους και πολύ καλή σε όλους τους τομείς. Θεωρώ όμως ότι δεν είναι ανίκητη, το δείξαμε και με την εικόνα που είχαμε, ειδικά στο 2ο σετ. Θεωρώ ότι μπορούμε να την κερδίσουμε στη Σύρο με καθαρό σκορ και να διεκδικήσουμε την πρόκριση στο χρυσό σετ».
 
Πηγή: volleyleague.gr

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.