1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1198
09-11-2013 23:22

Μουστακίδης: «Πρέπει να παίζεις για να κερδίζεις» (video)

Ο προπονητής του πρωτοπόρου στη volleyleague, Εθνικού Αλεξανδρούπολης, Σάκης Μουστακίδης μίλησε στην κάμερα του volleynews.gr, αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα με τον Παναθηναϊκό. 

Ο προπονητής των Εβριτών, αναφέρθηκε στο κακό πρώτο σετ της ομάδας του, ωστόσο τόνισε πως αυτός και οι παίκτες του πρέπει αν είναι ρεαλιστές και πως ο Ολυμπιακός είναι το απόλυτο φαβορί για το πρωτάθλημα.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Σάκης Μουστακίδης στον Γιάννη Μιχαλάκη:

«Η ομάδα μου είχε ένα κακό πρώτο σετ, αργήσαμε να ξυπνήσουμε και από κει και πέρα καταλάβαμε ότι αν δεν παίξουμε δεν θα κερδίσουμε, καμιά ομάδα δεν κερδίζει μόνο με τη φανέλα και με τον τίτλο του φαβορί.

Πρέπει αν παίζεις για να κερδίζεις. Έστω και καθυστερημένα μετά το πρώτο σετ, αντιδράσαμε. Έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο πρόγραμμα, πάμε στον ΠΑΟΚ να παίξουμε, το μυαλό μας πρέπει να είναι εκεί, πρέπει να προετοιμαστούμε για το ματς αυτό.

Δεν πρέπει να πάρουν τα μυαλά μας αέρα, θα έρθουν και τα δύσκολα και οι δύσκολες μέρες, πρέπει να προετοιμαζόμαστε για αυτές τις μέρες, δεν πρέπει να υποτιμούμε καμιά ομάδα, από ότι φάνηκε μέσα στο γήπεδο.

Εξακολουθώ να θεωρώ φαβορί τον Ολυμπιακό για το πρωτάθλημα. Δεν σταμάτησε να ξέρει βόλεϊ και δεν έπαψε να παίζει βόλεϊ. Πρέπει να είμαστε ρεαλιστές, σε όλα τα πράγματα στη ζωή μας».

 

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.