1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
09-11-2013 22:06

Άρης: «Πέσαμε θύμα ενός κακόγουστου αστείου»

Εκνευρισμός στον Άρη από την διαιτησία των Δεληκωστίδη, Βασιλειάδη στην εντός έδρας ήττα από την Κηφισιά για την 5η αγωνιστική της Volleyleague.
«Το ΤΑΠ Άρης εκφράζει την αγανάκτησή του για τη νέα καταδικαστική διαιτησία, που υποχρέωσε την ομάδα μας σε ήττα και σε απώλεια 2 βαθμών, στον αγώνα με τον Α.Ο. Κηφισιάς.

Για άλλη μια φορά ο Άρης υπήρξε θύμα ενός κακόγουστου αστείου, αφού οι αποφάσεις των διαιτητών Δεληκωστίδη και Βασιλειάδη σε διάφορα σημεία του αγώνα, ήταν εκείνες που έκριναν το αποτέλεσμα.

Το ΤΑΠ Άρης δηλώνει ότι θα καταθέσει αίτημα εξαίρεσης των δύο διαιτητών από όλες τις μελλοντικές αναμετρήσεις της ομάδας, αφού οι συγκεκριμένοι κύριοι έδειξαν με ξεκάθαρο τρόπο την εμπάθεια τους απέναντι στον Άρη και είναι πλέον ανεπιθύμητοι για εμάς.

Επίσης, δηλώνουμε προς πάσα κατεύθυνση ότι δεν θα ανεχτούμε άλλα τέτοια φαινόμενα αδικίας προς τον σύλλογό μας και ασέβειας προς την προσπάθειά μας. Η ανοχή μας εξαντλήθηκε, ας το καταλάβουν όλοι».

2 σχόλια

  • Comment Link Παραγοντάρας Σάββατο, 09 Νοεμβρίου 2013 22:08 posted by Παραγοντάρας

    Τό ΤΑΠ Άρης καλά θά κάνει νά εκφράσει τήν ενοχή του γιά τά πιό κάτω αποτελέσματα, καί νά αφήσει τίς προσπάθειες αποποίησης τών ευθυνών της έναντι τών φιλάθλων τής ομάδας μέ τό γνωστό παιχνιδάκι τής διαιτησίας.
    1η αγωνιστική Άρης-Εθνικός 1-3
    2η αγωνιστική Λαμία -Άρης 3-1
    3η αγωνιστική Άρης-Φοίνικας 1-3
    4η αγωνιστική Νίκη-Άρης 2-3
    5η αγωνιστική Άρης-Κηφισιά 2-3
    Ή διαιτησία σάς φταίει γιά τά 8 κερδισμένα σέτ σέ 5 μάτς;.
    Σοβαρευτήτε κύριοι.

  • Comment Link Ποντιος Σάββατο, 09 Νοεμβρίου 2013 19:23 posted by Ποντιος

    Κοιταξτε πρωτα τα χαλια σας και μετα μιλατε για διαιτησια. Κλασικοι ελληνες παραγοντες. Παντα φταινε οι αλλοι και για τις ευθυνες τους κανουν γαργαρες.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.