1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
09-11-2013 15:38

Πρώτη προπόνηση Λυκούδη: «Μακάρι να μην χαλάσουν οι σχέσεις Αγγελόπουλου και παικτών»

Την πρώτη του προπόνηση θα κάνει σε λίγη ώρα με την Παναχαϊκή ο Γιώργος Λυκούδης στη θέση του Άρη Αγγελόπουλου που παραιτήθηκε στα μέσα της εβδομάδας και εμμένει στην αρχική του απόφαση.

Η μοίρα έπαιξε το δικό της παιχνίδι για να ευοδωθεί η συνεργασία Παναχαϊκής και Λυκούδη. Ο έμπειρος τεχνικός βρέθηκε στην Πάτρα επειδή «έχασε» τον πεθερό του και πατέρα της πρώην διεθνής αθλήτρια Ράνιας Πανουτσοπούλου και είχε άμεσα συνάντηση με τους διοικούντες της Παναχαϊκής. «Δεν είναι εύκολο για μένα να πάρω αυτή την απόφαση διότι γνωρίζω και τα παιδιά της Παναχαϊκής, όπως γνωρίζω και τον Άρη Αγγελόπουλο. Ξέρω πως είναι μία οικογένεια. Προσωπικά δεν έθεσα όρους. Ανταποκρίθηκα στο κάλεσμα για βοήθεια σε μία δύσκολη στιγμή. Αυτό που εύχομαι είναι να μην χαλάσουν οι σχέσεις όλων όσων έφτασαν την Παναχαϊκή έως εδώ και να βρει και πάλι η ομάδα το δρόμο της», είπε στο volleynews.gr ο Γιώργος Λυκούδης.

Το volleynews.gr εκφράζει τα συλλυπητήρια του στην οικογένεια Λυκούδη – Πανουτσοπούλου που μέσα σε ένα χρόνο έχασαν τρία αγαπημένα τους πρόσωπα.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.