1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
03-11-2013 23:49

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚ. «Παίξαμε με πλαστά δελτία»

Σε αποσύνθεση βρίσκεται το τμήμα έκδοσης δελτίων της ΕΟΠΕ,
αφού τα περισσότερα σωματεία δεν έχουν στα χέρια τους τα δελτία αθλητών και αναγκάζονται όπως μας αποκάλυψε πρόεδρος επαρχιακού συλλόγου να παίζουν με πλαστό δελτίο.

Όπως μας κατήγγειλε ο πρόεδρος, το όνομα του οποίου δεν μπορούμε να αποκαλύψουμε για ευνόητους λόγους "περιμένουμε δελτία εδώ και καιρό και δεν έρχονται παρότι ξεκίνησαν τα πρωταθλήματα. Αιτήσεις που καταθέσαμε από τον Αύγουστο, καρποφόρησαν τέλος Οκτωβρίου, ενώ δεν μπορούμε να βρούμε κανέναν υπάλληλο στην ΕΟΠΕ να μας εξυπηρετήσει. Δυστυχώς δεν είμαστε στην Αθήνα για να πάμε και να εκβιάσουμε την έκδοση των δελτίων μας που είναι και υποχρέωση της ΕΟΠΕ. Όταν κατάφερα να βρω έναν υπάλληλο, ψέλλισε κάποιες δικαιολογίες και του είπα ξεκάθαρα "αν δεν μου στείλετε έγκαιρα τα δελτία θα παίξω με πλαστά", όπως και έκανα. Την αίτηση την κατέθεσα αρχές Οκτωβρίου και σε ένα μήνα δεν κατάφεραν να εκδώσουν το δελτίο"

3 σχόλια

  • Comment Link blackman Τρίτη, 05 Νοεμβρίου 2013 10:56 posted by blackman

    Καλα ρε παιδια, πλακα μας κανετε? Ποιος Ψαρουδακης και ποιο κρατος? Ειναι μεγαλη φιλοσοφια να βγαλεις τα δελτια στην ωρα τους? Τοσα χρονια πως εβγαιναν? Επαιρνε ο (βασιλικοτερος του βασιλεως) υπαλληλος περισσοτερα χρηματα? Απλα υπηρχε καποιος να τριξει τα δοντια και να απαιτησει να γινει η δουλεια. Ανυπαρκτη η ηγεσια της ομοσπονδιας και ολα ειναι στο αυτοματο πιλοτο. Ποιος εδωσε αδεια στον υπαλληλο μεσουσης της μεταγραφικης περιοδου? Το κρατος? Πηγαινετε μια βολτα μεχρι εκει να δειτε οργασμο εργασιας...

  • Comment Link zalos Δευτέρα, 04 Νοεμβρίου 2013 17:02 posted by zalos

    μα τι λέτε? τι σας φταίει ο κ Ψαρουδάκης , αν το Ελληνικό κράτος δεν είναι εντάξει στις οικονομικές υποχρεώσεις απέναντί στις ομοσπονδίες?

  • Comment Link leonardo Δευτέρα, 04 Νοεμβρίου 2013 12:33 posted by leonardo

    ΑΧ ΑΧ ,κύριε Ψαρουδάκη παραιτηθείτε είναι κρίμα για αυτό το άθλημα .

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.