1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
29-10-2013 19:12

Τελειώνει τη... δουλειά ο ΠΑΟΚ

Στην Κροατία βρίσκεται από το μεσημέρι της Τρίτης η αποστολή του ΠΑΟΚ που στο πλαίσιο των ευρωπαϊκών της υποχρεώσεών αντιμετωπίζει την Τετάρτη 30/10 και ώρα 20:00 (ώρα Ελλάδας) στον επαναληπτικό αγώνα για τη φάση των "32" της διοργάνωσης την Μλάντοστ Μαρίνα Καστέλα.


Στον πρώτο αγώνα ο Δικέφαλος επικράτησε εύκολα με 3-0 της ομάδας από την Κροατία και με νίκη στον αυριανό αγώνα σφραγίζει πανηγυρικά την πρόκριση στη φάση των "16" της ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Ο Δικέφαλος χρειάζεται ουσιαστικά δύο σετ που ισοδυναμούν με ένα βαθμό για να πάρει την πρόκριση για την επόμενη φάση. Σε περίπτωση ήττας με 3-0 ή 3-1 η πρόκριση θα παιχτεί στη διαδικασία του χρυσού σετ στους 15 πόντους.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ έφθασε περίπου στις 13:00 το μεσημέρι στην πόλη Καστέλα, κατέλυσε στο ξενοδοχείο "Baletha Skola" που είναι χτισμένο μπροστά στη θάλασσα ενώ για νωρίς το απόγευμα ήταν προγραμματισμένη η πρώτη προπόνηση. Εκτός αποστολής έμεινε ο Νίκος Παλέντζας λόγω υποχρεώσεων του στο Πανεπιστήμιο. Ο αγώνας θα φιλοξενηθεί στη σάλα "Gradska dvorana K. Stari" χωρητικότητας 2.200 θέσεων.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.