1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
29-10-2013 17:54

Πέφτει η αυλαία για τον Καραμπέτσο

Μια σπουδαία καριέρα φτάνει στο τέλος της και στις διεθνείς διοργανώσεις. Ο Γιώργος Καραμπέτσος μετά την αποχώρηση από τη ενεργό δράση στους ελληνικούς αγώνες σφυρίζοντας για τελευταία φορά τους τελικούς του πρωταθλήματος Βόλεϊ Λιγκ 2012-13 ετοιμάζεται να σφυρίξει για τελευταία φορά και σε διεθνές επίπεδο
Μετά από 35 χρόνια στις διαιτητικές σκάλες, ο ίσως ο κορυφαίος Ελληνας διαιτητής θα δώσει το... τελευταίο σφύριγμα, ως πρώτος ρέφερι στην αναμέτρηση Γαλατάσαραϊ - Αζερίολ Μπακού για τη 2η αγωνιστική του Ε’ ομίλου του Champions League Γυναικών. O αγώνας θα γίνει αύριο Τετάρτη 30 Οκτωβρίου στις 20.30.
 

3 σχόλια

  • Comment Link ΒΑΡΘΑΛΙΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Πέμπτη, 31 Οκτωβρίου 2013 06:31 posted by ΒΑΡΘΑΛΙΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

    Γιώργο σ΄ευχαριστούμε ΠΟΛΥ!

  • Comment Link PSI Τρίτη, 29 Οκτωβρίου 2013 17:36 posted by PSI

    Οι εμπεροι διαιτητες μπορουνε να προσφερουνε και απο αλλες υπευθυνες θεσεις φιλε drag,αλλα βλεπεις τις κατεχουνε 'γλειφτες'και αναξιοπιστοι που το μονο που τους ενδιαφερει ειναι κανενα γιουρο να βγαλουνε και να πανε κανενα ταξιδακι...πχ σαββατοκυριακο στη Ναξο με φιλαρακια!ΥΓ.Ο κυρ Καραμπετσος για μενα ητανε οτι καλυτερο εβγαλε η Ελληνικη διαιτησια και ητανε Κυριος με Κ κεφαλαιο.

  • Comment Link drag. Τρίτη, 29 Οκτωβρίου 2013 16:09 posted by drag.

    Γιατί δεν αλλάζει ο κανονισμός για το όριο ηλικίας; Οι έμπειροι διαιτητές που μπορούν ακόμα να προσφέρουν εντός κι εκτός Ελλάδας, είναι κρίμα να μπαίνουν "με το ζόρι" στην άκρη...

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.