1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
24-10-2013 18:12

«Θα έχουμε πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα» (φωτο)

Η Μανωλίνα Κωνσταντίνου και η Αθηνά Παπαφωτίου συνομίλησαν μαζί σας για περίπου δύο ώρες και απάντησαν στα δικά σας ερωτήματα για το βόλεϊ γυναικών και όχι μόνο.

Πρόκειται για δύο από τις βασικές αθλήτριες του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ οι οποίοι θα είναι ανάμεσα στους βασικούς διεκδικητές για τον φετινό τίτλο.

Πέρσι, τέθηκαν αντιμέτωποι τόσο στους τελικούς του πρωταθλήματος όσο και σε αυτόν του Κυπέλλου. Εμείς τις φιλοξενήσαμε για περίπου δύο ώρες στα γραφεία μας και απάντησαν στις δικές σας ερωτήσεις.

Οι δύο αθλήτριες απάντησαν τόσο σε ερωτήματα που αφορούν το βόλεϊ γυναικών και γενικότερα την Α1 όσο και θέματα που δεν είχαν σχέση με τον αθλητισμό. Βέβαια, δεν έλειψαν και οι προτάσεις γάμου αφού μιλάμε για δύο από τις πιο όμορφες κοπέλες στην Α1.

Τόσο η Αθηνά Παπαφωτίου όσο και η Μανωλίνα Κωνσταντίνου ήταν ιδιαίτερα ευδιάθετες και απάντησαν σχεδόν σε όλες τις ερωτήσεις σας. Όλα αυτά λίγες μόνο μέρες πριν από το σερβίς της Α1 και ελάχιστες ώρες μετά τα ευρωπαϊκά παιχνίδια που έδωσαν με την ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό αντίστοιχα.

Διάβαστε όλο το κείμενο στο sport24.gr, αλλά δείτε και φωτογραφίες.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.