1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
23-10-2013 21:59

Νικολάκης: «Αύρα νικητή στην ομάδα»

Ικανοποιημένος από τον χαρακτήρα που έδειξαν οι αθλήτριες του Ολυμπιακού φάνηκε ο τεχνικός της ομάδας Γιάννης Νικολάκης μετά τη νίκη με 3-0 απέναντι στην Παρί για το CEV Cup 

« Καταρχήν συγχαρητήρια στην ομάδα, αυτό που είχα πει ότι η ομάδα της Παρί ήταν πιο έτοιμη απο εμάς και φάνηκε στα πατήματα τους, στις αλληλοκαλύψεις. Μέτρησαν δύο πράγματα στο παιχνίδι. Πρώτον ότι η ομάδα έδειξε μια αύρα νικητή σε όλα τα σετ, δεν τα παράτησε, έδειξε πείσμα. Όταν δεν έχεις παιχνίδια στην πλάτη σου μόνο με αυτά τα στοιχεία μπορείς να κοντράρεις και να νικήσεις τον αντίπαλο. Το δεύτερο είναι ότι σε τέτοια παιχνίδια που είναι στον πόντο θα μπορούσε να ήταν και 0-3. \

Τώρα έρχεται το παιχνίδι στην Γαλλία που είναι εξίσου δύσκολο, δηλαδή αυτή η νίκη είναι σημαντική και μας δίνει την ικανοποίηση στο ότι πήραμε την νίκη απέναντι σε μια πολύ δυνατή ομάδα με περισσότερα παιχνίδια και μας δίνει ψυχολογία και αυτοπεποίθεση κυρίως για το πρωτάθλημα που αρχίζει το Σάββατο αλλά και για το ταξίδι που θα κάνουμε στην Γαλλία. Να το πάμε όσο πάει, Cev Cup είναι , Challenge Cup είναι αυτή είναι η ουσία. Μπορεί ο Ολυμπιακός να χρειαζεται 2 σετ για να προκριθεί αλλά εγώ δεν το βλέπω έτσι. Θα προσπαθήσουμε σε κάθε παιχνίδι να κερδίσουμε, βέβαια ξέρουμε ότι εκεί θα είναι διαφορετικά τα πράγματα. Έχουμε το παιχνίδι του πρωταθλήματος σε 2 μέρες και θα διορθώσουμε κάποια πράγματα που βγήκαν σήμερα.

Σήμερα βγάλαμε πολλά συμπεράσματα και θέλουμε παιχνίδια στις πλάτες μας για να τα διορθώσουμε. Σήμερα υπήρχαν πολλά λάθη τα οποία ευελπιστούμε στην πορεία να τα διορθώσουμε. Θα προετοιμαστούμε για ένα καινούργιο παιχνίδι στο οποίο θέλουμε να είμαστε έτοιμοι».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.