1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
21-10-2013 19:38

Με Μπόμπι στην αποστολή η μεγάλη επιστροφή

Μετά από τρία χρόνια απουσίας ο Ολυμπιακός επιστρέφει το βράδυ της Τρίτης μέσω Τσεχίας στο Champions League. Οι πρωταθλητές Ελλάδος αντιμετωπίζουν στις 21:00 την Οστράβα στην πρεμιέρα του Β' ομίλου της κορυφαίας διοργάνωσης της Ευρώπης με στόχο τη νίκη. Στον ίδιο όμιλο συμμετέχει η ρωσική Μπελογκόριε Μπέλγκοροντ και η βεγλική Νόλικο Μαασέικ, με την πρώτη να είναι το μεγάλο φαβορί  όχι μόνο την κατάληψη της κορυφής αλλά και για την κατάκτηση του τροπαίου.




Ο Μπόγιαν Γιορντάνοφ ακολούθησε κανονικά την αποστολή του Ολυμπιακού στην Οστράβα και όπως όλα δείχνουν θα βοηθήσει την ομάδα του στην μεγάλη πρεμιέρα. «Πιστεύω πως θα μας βοηθήσει ο Μπόμπι. Όσο αντέξει, βέβαια, γιατί έχει μείνει πίσω από πλευράς αγωνιστικού ρυθμού και φυσικής κατάστασης. Την Κυριακή έκανε την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα μετά από 25 μέρες, πήγε αρκετά καλά και θα αποφασίσουμε πριν τον αγώνα» είπε ο Δημήτρης Καζάζης.


Η Οστράβα είναι μια ομάδα που τρομάζει, ενώ έχει αδυμαμιες στην υποδοχή. Το δυνατό της σημείο είναι το μπλοκ, ενώ  δεν ξεκινησε καλά στο πρωτάθλημα της Τσεχίας. Έχασε στην έδρα της με 3-2 από τη Ζίλινα στην πρεμιέρα, ενώ είχε προηγηθεί με 2-0. Στον αγώνα τραυματίστηκαν οι Ζντένεκ Χάνικ (πασαδόρος), Έρικ Σαντμπεργκ (αρκαίος). 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.