1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1198
20-10-2013 21:15

Στιβαχτής: «Δεν καταλαβαίνω τι συμβαίνει…» (βίντεο)

Εμφανώς απογοητευμένος μετά τη λήξη του αγώνα τουΠαναθηναϊκού απέναντι στον Παμβοχαικό, ο Κώστας Στιβαχτής μίλησε στην κάμερα του Volleynews.gr.
Ο έμπειρος πασαδόρος των «πρασίνων» κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για τη συνέχεια της ομάδας του, με τη βελτίωση πια να αποτελεί μονόδρομο για το «τριφύλλι».

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Κώστας Στιβαχτής στον Γιάννη Μιχαλάκη:

«Δεν ξέρω τι να πω, πραγματικά νομίζω ότι παίζουμε, λες και δεν θέλουμε να κερδίσουμε. Κάποια πράγματα τα κάνουμε σωστά και στο τέλος λες και ρίχνουμε μια κλοτσιά και τα διαλύουμε όλα.

Δεν μπορώ να καταλάβω τι συμβαίνει. Το θέμα είναι ότι χάνουμε, 2η αγωνιστική πάλι δεν παίρνουμε τίποτα. Αν συνεχίσουν έτσι τα πράγματα θα αρχίσουν να δυσκολεύουν. Κάποια στιγμή δεν θα υπάρχουν και περιθώρια να κάνουμε κάτι». 

 

Media

Σχετικά άρθρα

2 σχόλια

  • Comment Link amaral Δευτέρα, 21 Οκτωβρίου 2013 20:48 posted by amaral

    Κώστα συγκεντρωθείτε γιατί παίζετε στον Παναθηναϊκό και η ομάδα δε πρέπει να μπλέξει σε καταστάσεις των δυο τελευταίων αγωνιστικών περιόδων . Εμείς θα είμαστε κοντά στην ομάδα και θα γεμίζουμε τον κλειστό κάθε αγωνιστική ,από εσάς περιμένω πάθος και νίκες που θα δώσουν αέρα στην ομάδα .

  • Comment Link ΠΑΟ13 Δευτέρα, 21 Οκτωβρίου 2013 14:51 posted by ΠΑΟ13

    Πολυ απλα δεν εχετε καταλαβει κανεις σας,ουτε κ ο προπονητης,σε ποια ομαδα βρισκεστε..το νου σας ομως γιατι στη διοικηση σας πλεον ειναι ο φορεας(οι οργανωμενοι για οσους δε γνωριζουν)...και να ειστε σιγουροι οτι ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ να θυμωσουν αυτοι..

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.