1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
16-10-2013 12:46

Σουλτανόπουλος ή Σφενδυλάκης;(VIDEO)

Η φάση της πρεμιέρας ήταν στο 23-23 του τελευταίου σετ, στον αγώνα Κηφισιά-Φοίνικας Σύρου 3-1, όπου κάνουν φιλέ Σουλτανόπουλος και Σφενδυλάκης.

Ο διαιτητής Παπαδογούλας έδειξε την παράβαση στον κεντρικό του Φοίνικα και στις διαμαρτυρίες του έβγαλε την κόκκινη κάρτα και τελείωσε το σετ  και τον αγώνα. Το βίντεο της NOVA είναι αποκαλυπτικό, βγάλετε μόνοι σας τα συμπεράσματα ποιός έκανε πρώτος φιλέ, προσέξτε την αντίδραση του Σουλτανόπουλου στις δηλώσεις που ακολούθησαν και σημειώστε μια εκτίμηση κορυφαίου παράγοντα της διαιτησίας. "Αν ήταν έμπειρος ο διαιτητής θα είχε αποβάλει τον Σφενδυλάκη για να μη χρεωθεί πόντος και τελειώσει το ματς.  Βάσει των κανονισμών ορθώς έπραξε, αλλά η λογική λέει ότι δεν τελειώνεις το ματς με κάρτα, μετά απο μια αμφισβητούμενη φάση"

'Ολα αυτα δεν μειώνουν τη νίκη της Κηφισιάς, που μπορει να έπαιρνε το τρίποντο ακόμη κι αν ο Παπαδογούλας σφύριζε φιλέ στον Σουλτανόπουλο(το σκορ θα γινόταν 23-24) και δεν καλύπτουν την κακή εμφάνιση του Νικολάκης έκανε πάρτι με τους κοντούς πλην τάχιστους επιθετικούς του(Πρωτοψάλτης, Σόουζα). Το ίδιο λάθος έκανε και η συριανή ομάδα.

Kαι στη Σύρο πρέπει να μάθουν τους κανονισμούς και πότε μπορούν να κάνουν ένσταση

Δείτε το βίντεο στο 0.44 και βγάλτε συμπεράσματα

http://www.novasports.gr/news.aspx?a_id=308562&Sport=3&Round=35411&Competition=387&Team=3971%2C4003&Season=6867&Country=82#videoX

                                                                                                                                              Σ   Λ

5 σχόλια

  • Comment Link Jean Pierre Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου 2013 08:15 posted by Jean Pierre

    Φιλαράκι, το site προφανώς και φοράει κουκούλα, αυτό της αντικειμενικής ενημέρωσης για τις ομάδες του ελληνικού βόλεϊ.

    Υ.Γ. Από την στιγμή που δεν απαιτούνται τα πλήρη στοιχεία μου για να γράψω εδώ, δεν κατάλαβα εσύ τι ζόρι τραβάς και μου τα ζητάς.

  • Comment Link μολων λαβε-εδω ειναι πειραιας Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου 2013 15:55 posted by μολων λαβε-εδω ειναι πειραιας

    @Νετ.............σταματα να βγαζεις τη χολη σου Μεγα των αθηναιων καρφωνεσε!!!!!!!!!
    Κρατος εν κρατοι ειστε
    Οποιουσ σε βολευει μας βρηκες παχουλους αλλα απο τοος δικους σου ξερεις να αναβαζεις τον Σαγιοναρα των δεξιωσεων κ πιο κατω τα φιλαρακια σου της κλικας κ της αλλης να ανεβαινον να περνουν ολους τους ορισμους.............

  • Comment Link JpPpj Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου 2013 12:50 posted by JpPpj

    JpP,το site ειναι επωνυμο,χωρις κουκουλα...Εσυ ποιος εισαι;

  • Comment Link Νετ Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου 2013 08:46 posted by Νετ

    Το βιντεο οπως και οι αντιδρασεις του Λαππα,Σφενδυλακη,Τερζη,Ανδρεοπουλου και αλλων ανθρωπων του Φοινικα στο τελος του αγωνα τα λεει ολα!Αξιοσημειωτες οι δηλωσεις του Σουλτανοπουλου...συμπερασμα? η Κεδ πρεπει να αξιολογει σωστα τους αγωνες και παντα να υπαρχει ενας διεθνης διαιτητης!Και κατι τελευταιο για να γινει καποιος Καραμπετσος,Βαρθαλιτης,Ραπτης,Γεροθοδωρος κλπ θα πρεπει να φαει πολλα πολλα μα παρα πολλα ψωμια καθως και να ξεκαβαλησει το καλαμι!

  • Comment Link JpP Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου 2013 07:31 posted by JpP

    Εκτός από άσχετοι με το άθλημα, εχετε αρχίσει και γίνεστε και πολύ γραφικοί. Δεν με νοιάζει που δεν θα ανεβάσετε το μήνυμα, αρκεί που θα το διαβάσετε εσείς. Λοιπόν, το πράγμα με τον Φοίνικα και το πόσο τον σπρώχνετε με τα δημοσιεύματά σας έχει αρχίσει και παραγίνεται ενοχλητικό. Το βίντεο μόνο αποκαλυπτικό δεν είναι και ο καθένας το βλέπει όπως θέλει. Βέβαια εσείς δεν περίμενα να το δείτε αλλιώς. Δεν το έχετε κάνει για άλλα και για άλλα. Και φυσικά ούτε λόγος να διαβάσουμε τέτοιο κείμενο σε άλλες περιπτώσεις πραγματικής σφαγής από διαιτητές. Αν έχετε έναν υποτυπώδη σεβασμό στη δημοσιογραφική εργασία, μετονομάστε το site σε syrosnews να τελειώνουμε! ΆΣΧΕΤΟΙ!

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.