Εκτυπώστε τη σελίδα
15-10-2013 14:52

Nέα αναβολή λόγω ξένων;

H EOΠΕ ανέβαλε και τη δεύτερη αγωνιστική της Α1 γυναικών και ο Ολυμπιακός
συνεχίζει να υποστηρίζει ότι όλα γίνονται μέχρι να τακτοποιηθούν οι εκκρεμότητες με τις ξένες των φίλα προσκείμενων συλλόγων.

Σημειωτέον ότι δεν ολοκληρώθηκαν ακόμη οι μεταγραφές όλων των ξένων του ΟΠΕΡεθύμνου, του Μαρκόπουλου και των Μακεδόνων, ενώ στα Βριλήσσια δεν έχουν στη διάθεση τους, τη Γαλλίδα διαγώνια.

Έτσι ο Ολυμπιακός μπροστά στον κίνδυνο να παίξει στην Ευρώπη, την ερχόμενη Τετάρτη, με την Παρί, χωρίς ούτε ένα αγώνα, θα αντιμετωπίσει σε φιλικό ματς τον Πανναξιακό στο Ρέντη στις 6μμ.

 

3 σχόλια

  • Comment Link ΑΝΩΝΥΜΟΣ Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου 2013 11:16 posted by ΑΝΩΝΥΜΟΣ

    ΑΝ ΤΑ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΠΟΛΛΕΣ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΓΑΛΛΙΔΑ'

  • Comment Link doni Τρίτη, 15 Οκτωβρίου 2013 18:19 posted by doni

    ήττα από το ρέθυμνο που δεν έχει τελειώσει με τις ξένες του;και τις ξένες να είχε ο οπερ η διαφορά δυναμικότητας είναι τεράστια.

  • Comment Link adikeimenikos Τρίτη, 15 Οκτωβρίου 2013 16:59 posted by adikeimenikos

    ΜΗΠΩΣ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΘΟΛΩΣΕΙ ΤΑ ΝΕΡΑ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΞΕΝΕΣ Κ ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΓΛΙΤΩΣΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΗΤΤΑ ΣΤΟ ΡΕΘΥΜΝΟ ΛΟΓΟ ΑΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ (4 ΠΑΙΧΤΡΙΕΣ ΕΘΝΙΚΗ, ΚΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΤΡΑΥΜΑΤΙΑΣ Κ Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ 15 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ) ΚΑΙΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟ ΦΤΑΙΞΙΜΟ Κ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΗΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ ΑΔΥΝΑΜΙΕΣ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥΣ Κ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΕΟΠΕ Κ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΑΛΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ