Εκτυπώστε τη σελίδα
14-10-2013 19:46

Ν. Ρουμελιώτης: «Η μεγάλη νίκη ανήκει στην Παναχαϊκή»

Μεγάλη την νίκη για την Παναχαϊκή και την Πάτρα, όχι για τον ίδιο χαρακτήρισε ο Νίκος Ρουμελιώτης την επικράτηση με 3-1 σετ επί του Παναθηναϊκού στην πρεμιέρα της Α1 Εθνικής.
«Η νίκη είναι μεγάλη για την Παναχαϊκή, όχι για εμένα. Εγώ και άλλα παιδιά έχουμε ζήσει μεγάλες νίκες και επιτυχίες και η εμπειρία που έχουμε αποτελεί όπλο για την ομάδα μας. Ομως πιστεύω ότι για τον κόσμο της Παναχαϊκής αυτή η νίκη αποτελεί ένα πανέμορφο δώρο. Είχαμε πίεση γιατί πάντα οι πρεμιέρες σου φέρουν στρες, αλλά στο τέλος η εμπειρία και η ηλικία κέρδισε. Ομως ούτε ο Παναθηναϊκός, αλλά ούτε και εμείς είμαστε 100% έτοιμοι. Θεωρώ ότι όσο προχωράει η σεζόν, τόσο όλοι θα γινόμαστε καλύτεροι και η ομάδα θα βελτιώνεται».Στο ερώτημα τι σημαίνει αυτή η νίκη για την Παναχαϊκή, ο Νίκος Ρουμελιώτης απάντησε:

«Είναι πολύτιμοι αυτοί οι τρεις βαθμοί. Και όλοι θα καταλάβουν την σημασία τους στο τέλος της σεζόν, όταν ομάδες αλλά και εμείς μπορεί να κυνηγάμε έναν ή δύο βαθμούς για να πετύχουμε τον στόχο μας που ήταν και εξακολουθεί να είναι η παραμονή. Το λέω αυτό γιατί μπορεί πράγματι η νίκη επί του Παναθηναϊκού ήταν μεγάλη, αλλά πρέπει να την ξεχάσουμε γρήγορα. Το πρωτάθλημα είναι όλο μπροστά μας και αυτό που πρέπει να μας απασχολεί το επόμενο παιχνίδι με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης».