1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
08-10-2013 22:00

Αναβολή αποφάσισε το Δ.Σ. της ΕΟΠΕ

Eίναι οριστικό. Το ΔΣ της ΕΟΠΕ στην έκτακτη συνεδρίαση του αποφάσισε την αναβολή των δύο πρώτων αγωνιστικών του πρωταθλήματος Α1 γυναικών 2013-14 λόγω της έλλειψης αδειοδότησης των γυμναστηρίων. Σύμφωνα με την ίδια απόφαση εάν μέχρι 27 Οκτωβρίου δεν βρεθεί λύση με τις αδειοδοτήσεις των γυμναστηρίων θα μηδενίζονται οι γηπεδούχες ομάδες. Η ανακοίνωση της ΕΟΠΕ:

«Στην σημερινή συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΟΠΕ, η οποία είναι σε εξέλιξη, αποφασίστηκε η αναβολή της 1ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Α1 Γυναικών και του 3ου ομίλου της Α2 Γυναικών που είχαν προγραμματιστεί για το Σαββατοκύριακο 12-13 Οκτωβρίου.

Η απόφαση αυτή λήφθηκε ομόφωνα από τα μέλη του ΔΣ, αφού αναλύθηκαν εκτενώς όλα τα δεδομένα που αφορούν το θέμα με τις άδειες λειτουργίας των κλειστών γυμναστηρίων, ενώ έτυχε και της αποδοχής της συντριπτικής πλειοψηφίας των σωματείων της Α1 Γυναικών.

Η ΕΟΠΕ επιφυλάσσεται για την αναβολή και της 2ης αγωνιστικής των προαναφερθέντων πρωταθλημάτων, αλλά και την 1η αγωνιστική των υπολοίπων ομίλων της Α2 Ανδρών – Γυναικών (που είναι προγραμματισμένες για το Σαββατοκύριακο 19-20 Οκτωβρίου), εφόσον δεν αλλάξουν τα δεδομένα.

Από το Σαββατοκύριακο 26-27/10 όμως και μετά, αν δεν αλλάξει το καθεστώς που υπάρχει σήμερα αναφορικά με τις άδειες λειτουργίας των γυμναστηρίων, τότε τα σωματεία θα πρέπει με δική τους ευθύνη να βρουν γήπεδο το οποίο θα φιλοξενήσει τους αγώνες τους, ειδάλλως θα επιβάλλονται σε αυτά οι κυρώσεις που προβλέπονται από τους Κανονισμούς της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης».

5 σχόλια

  • Comment Link tifoso di pallavolo Τετάρτη, 09 Οκτωβρίου 2013 13:04 posted by tifoso di pallavolo

    Μια απλή απορία. Τα πρωταθλήματα μπάσκετ (όλων των κατηγοριών) αλλά και της Volleyleague διεξάγωνται κανονικά. Ποιο καθεστώς εισχύει εκεί; απο τη στιγμή μάλιστα που πολλά γήπεδα είναι κοινά για βόλει ανδρών-γυναικών αλλά και μπάσκετ. Δηλαδή για το ίδιο γήπεδο ισχύει άλλο καθεστώς αδειοδότησης ανάλογα με το άθλημα και μάλιστα ανάλογα με το φύλο των αθλητών (ανδρών-γυναικών); Το να αναβάλλεις την έναρξη του πρωταθλήματος, όταν μάλιστα αναγκαστικά θα συμπιέσεις ημερομηνίες μετά τις γιορτές διότι πρέπει να έχου τελειώσει όλα και play off (όπου οι νίκες της κανονικής περιόδου δεν μεταφέρονται άρα περισσότεροι αγώνες άρα μεγαλύτερη πίεση για εύρεση ημερομηνιών) και κύπελλο πριν το Πάσχα. Πως θα γίνει αυτό; Αυτό το "έτυχε και της αποδοχής της συντριπτικής πλειοψηφίας των σωματείων της Α1 Γυναικών" που αναφέρει η ΕΟΠΕ πόσο ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα; Επίσης συμφωνώ με ohn Tikis σχετικά με το ότι αποτελεί αυθύνη της ομοσπονδίας να βρει γήπεδο στα σωματεία. Αγαπητό Volleynews συγχαρητήρια για τα ρία χρόνια σας online και παρακαλώ αναμένω απαντήσεις και θα επανέλθω για να τονίσω τις σημαντικότατες ευθύνες της για μια ακόμα φορά ανευθυνουπεύθυνης ΕΟΠΕ.

  • Comment Link Milinkovic Τετάρτη, 09 Οκτωβρίου 2013 11:22 posted by Milinkovic

    Σιγά μην έτυχε της αποδοχής των σωματείων απόφαση για μηδενισμούς. Παίζει με τις λέξεις η ΕΟΠΕ.

  • Comment Link volleyakias Τετάρτη, 09 Οκτωβρίου 2013 08:33 posted by volleyakias

    καλά έκανε η ΕΟΠΕ αλλα ακόμα καλύτερα θα ήταν να μην ξεκινήσουν καθόλου τα πρωταθλήματα γενικώς.Ετσι που έχει υποβαθμιστεί το άθλημα σε όλα τα επίπεδα δεν υπάρχει λόγος καν να ξεκινάνε τα πρωταθλήματα.Για ποιο λόγο; Για να κάνουν μπίζνες κάποιοι; Για να δικαιολογούνται διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχεία; ΕΕΕΕΕΕΕΕ; Για να μοιράζονται απλά χρήματα της συνδρομητικής και του ΟΠΑΠ; Και το άθλημα; Το επίπεδό του; Η αξιοπιστία του; Υπάρχει; Τώρα πια ξέρουμε ότι αφου δεν έχουμε σοβαρές ομάδες, μεγάλους αθλητές,καθόλου κόσμο, καθόλου χορηγίες δεν έχουμε και γήπεδα.Αλήθεια πόσοι εκπλαγείκατε με το θέμα; Οσοι εκπλαγείκατε είστε υποκριτες. Δηλαδή γήπεδα σαν το Κατσάνειο, της Κηφισιας, του Μίλωνα, της Αλεξανδρούπολης και πολλά άλλα , θα έπρεπε να πάρουν άδεια; Δεν το ξέραμε όλοι μας ότι είναι ακαταλληλα και επικίνδυνα; Ελεος.

  • Comment Link Libero Τετάρτη, 09 Οκτωβρίου 2013 06:36 posted by Libero

    Μόνο το Μαρκόπουλο δεν έχει άδεια για την 1η αγωνιστική!!!! Πάλι μεταξύ τους τα φτιάχνουν και εξυπηρετούν τα γνωστά σωματεία!

  • Comment Link John Tikis Τρίτη, 08 Οκτωβρίου 2013 19:21 posted by John Tikis

    Στην προκύρηξη δε λέει ότι η ομοσπονδία πρέπει να βρει άλλο γήπεδο εαν η έδρα κριθεί ακατάλληλη; Αλλά όχι τα ρημάξαμε όλα να γλυτώσουμε τις ευθύνες και από αυτό! Αφού δεν έχει καμία ομάδα ιδιόκτητο γήπεδο γιατί να μηδενίζονται κύριοι, βρείτε λύση, όλα έτοιμα τα θέλετε πια, δουλέψτε και λίγο!

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.