1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
07-10-2013 10:40

3 χρόνια volleynews.gr

Τα μεσάνυχτα μεταξύ 6ης και 7ης Οκτωβρίου 2010 το volleynews.gr βγήκε στον... αέρα. Απόψε κλείνουμε 3 χρόνια ζωής. Τρία χρόνια γεμάτα με ωραίες αλλά και δύσκολες στιγμές που περνάμε μαζί μέσα από την πορεία του ελληνικού βόλεϊ αλλά και της πρωτοφανούς κρίσης που περνάει η χώρα και ο ελληνικός αθλητισμός. Η ερασιτεχνική προσπάθεια μας θα συνεχιστεί με επαγγελματική συνέπεια, με μεράκι και σεβασμό για το αγαπημένο μας άθλημα και τους πρωταγωνιστές του.

Περιμένουμε ακόμα να βρούμε ανταπόκριση. Οι παράγοντες πρέπει να κάνουν πολλά για να κρατήσουν το βόλεϊ ψηλά μέσα από δύσκολες και αντίξοες συνθήκες. Πρέπει να επενδύσουν στην προβολή των ομάδων τους και του έργου που κάνουν καθημερινά. Θα είμαστε στο πλευρό τους και πάντα στη διάθεση τους, ειδικά στις ομάδες των ακριτικών περιοχών που η επικοινωνία είναι δύσκολη.

Το volleynews.gr κρατάει σταθερά την επισκεψιμότητα των 6.000 χτυπημάτων ημερησίως και παραμένει το πρώτο σάιτ για την έγκυρη και σωστή ενημέρωση του βόλεϊ μπροστά από το volleyleague.gr και το volleyball.gr.

Σας ευχαριστούμε για τη δύναμη που μας δίνετε μέσα από τα «χτυπήματα» σας και υποσχόμαστε να συνεχίσουμε με την ίδια όρεξη και πολύ κουράγιο για να ζήσουμε μαζί καλύτερες μέρες στο ελληνικό και παγκόσμιο βόλεϊ.

Κυρίως ευχαριστούμε όσους μας έχουν βοηθήσει και μας έχουν στηρίξει ηθικά και ψυχολογικά για να μπορούμε καθημερινά να γεμίζουμε τις... μπαταρίες μας και να είμαστε συντροφιά όλες τις ώρες της ημέρας.

12 σχόλια

  • Comment Link coco Τρίτη, 08 Οκτωβρίου 2013 13:47 posted by coco

    Να τα εκατοστήσετε!
    Πολύ καλή προσπάθεια σε γενικές γραμμές, όμως σαν παράκληση θα πρότεινα να επανεξετάσετε λίγο το ζήτημα των σχολίων, να υπάρχει δηλαδή καλύτερη διαχείριση όσον αφορά στα σχόλια που λογοκρίονται και σε αυτά που δεν.

  • Comment Link Βασίλης Τζώρτζης Τρίτη, 08 Οκτωβρίου 2013 06:04 posted by Βασίλης Τζώρτζης

    Εχοντας την ευκαιρία τα τελευταία χρόνια να συνεργασθούμε με πολλούς απο τους αξιόλογους συνεργάτες αλλά και τους συντελεστές αυτής της σημαντικής δημοσιογραφικής προσπάθειας που εξελίσσεται και αναπτύσσεται στο χώρο του volley, ειλικρινά χαιρόμαστε για την παρουσία και το έργο που προσφέρει το volleynews στην ενημέρωση και προώθηση του αθλήματος αλλά και το βήμα που προσφέρει στους πιστούς του αθλήματος.
    Ευχόμαστε η προσπάθεια αυτή να συνεχίσει να εξελίσσεται και να αναβαθμίζεται διαρκώς μεταφέροντας ειδήσεις, επίκαιρες πληροφορίες και σχόλια αλλά πάνω απο όλα συνεισφέροντας στο να "κρατά" το κοινό του volley συνδεδεμένο γύρω απο το βασικό σημείο ενδιαφέροντος που είναι το ίδιο το άθλημα.
    Καλή συνέχεια και πολλές επιτυχίες.
    Η δημοσιογραφική ομάδα του ΑΟΝ Αργυρούπολης θα συνεισφέρει στο εγχείρημα της αναβαθμσμένης επικοινωνίας το οποίο υποστηρίζετε.
    Βασίλης Τζώρτζης
    Υπεύθυνος Επικοινωνίας
    ΑΟΝ Αργυρούπολης

  • Comment Link Milinkovic Δευτέρα, 07 Οκτωβρίου 2013 19:24 posted by Milinkovic

    Συγχαρητήρια και να έχετε δύναμη να συνεχίσετε.

  • Comment Link Θανάσης Μαργαρίτης Δευτέρα, 07 Οκτωβρίου 2013 15:07 posted by Θανάσης Μαργαρίτης

    Τα πιο θερμά συγχαρητήρια! Όλοι εμείς που αγαπάμε το Volley σας χρωστάμε πάρα πολλά! Συνεχίστε με την ίδια επιτυχία και το ίδιο κουράγιο κοντρα στις δύσκολες σημερινές συνθήκες!
    Θανάσης Μαργαρίτης

  • Comment Link ΕΘΝΙΚΟΣ ΘΡΥΛΟΣ Δευτέρα, 07 Οκτωβρίου 2013 14:19 posted by ΕΘΝΙΚΟΣ ΘΡΥΛΟΣ

    ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΒΟΛΛΕΥ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΤΗΣ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ...ΚΟΥΡΑΓΙΟ-ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΣΑΣ!!!
    ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΟΣΤΗΣΕΤΕ!!!

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.