1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
05-10-2013 03:50

Βιρτουόζος και βιτσιόζος

Χρειάζεται πολύ μεγάλο ταλέντο για να μπορέσεις να κάνεις ότι έκανε το απόγευμα της Παρασκευής η Περιφέρεια Αττικής με τις αδειοδοτήσεις των γηπέδων της Γλυφάδας και του Ζηρινείου. Πρέπει να είσαι και βιρτουόζος και βιτσιόζος για να δράσεις με τόσο μεγάλη μαεστρία στα άδυτα της δημοσιοΰπαλληλικής βλακείας.

Στις 17.11 στάλθηκε φαξ για να ενημερώσει πως απαγορεύει την διεξαγωγή αγώνων του Λιγκ Καπ που άρχιζαν σε μία ώρα και 49 λεπτά. Σημειώστε δε, πως η ίδια η Περιφέρεια δια των εκπροσώπων της συμμετείχε στις συσκέψεις για τα μέτρα ασφαλείας στους αγώνες τόσο στο Ζηρίνειο όσο και στη Γλυφάδα με την παρουσία αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ. των σωματείων και της διοργανώτριας. Πως συμμετέχεις σε μία σύσκεψη για κάτι που δεν είναι σύννομο και άκυρο τρεις ημέρες πριν από την έναρξη των αγώνων; Και άντε και συμμετέχεις. Γιατί δεν ενημερώνεις εγκαίρως πως δεν θα επιτρέψεις την διεξαγωγή των αγώνων;

 

 

 

Διαβάστε όλο το άρθρο: ΕΔΩ

 

 

 

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.