1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
04-10-2013 01:03

Ο Γκάνεφ στην παρουσίαση του Άρη

Με την παρουσία του τεράστιου Λιούμπο Γκάνεφ θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 7 Οκτωβρίου στις 20.00 η παρουσίαση της ομάδας βόλεϊ ανδρών του Άρη.
Ο πρωταθλητής με τους «κιτρινόμαυρους» την περίοδο 1996-1997 θα δώσει το παρόν στην εκδήλωση που θα γίνει στον πολυχώρο «Νεράιδα» και είναι σίγουρο ότι το όνομά του αναμένεται να προσελκύσει πλήθος κόσμου που θέλει να δει από κοντά το μεγάλο Βούλγαρο που οδήγησε την ομάδα στον αλησμόνητο εκείνο τίτλο.

Ο Γκάνεφ δεν ξεχνά την αγάπη που εισέπραξε εκείνο το διάστημα από τον κόσμο του Άρη, και σε κάθε ευκαιρία προσπαθεί να ανταποδώσει λίγα από όσα τότε πήρε. Πριν λίγο καιρό μάλιστα, συμμετείχε στη διαφημιστική καμπάνια για την προώθηση των εισιτηρίων διαρκείας, μιλώντας άπταιστα ελληνικά, ενώ τη Δευτέρα θα έχει την ευκαιρία να συναντήσει και να τα πει με… παλιούς γνώριμους.

Ο Γκάνεφ όμως δε θα είναι η μοναδική έκπληξη που προετοιμάζει το ΤΑΠ Άρης για την παρουσίαση της ομάδας. Η πρώην βολεϊμπολίστρια του συλλόγου και νυν παρουσιάστρια της εκπομπής του ALPHA, «Πάμε πακέτο», Βίκη Χατζηβασιλείου θα είναι η παρουσιάστρια της εκδήλωσης, μια παρουσία που αναμένεται να τραβήξει επάνω της όλα τα φώτα. Ψυχή της εκδήλωσης θα είναι ο Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων του ΤΑΠ, Μιχάλης Μηνιάδης.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.