1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
30-09-2013 23:12

Νικητήρια... γιορτή στη Λεωφόρο για τον ΠΑΟ

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε της γερμανικής Μπουλ με 3-2 στο κλειστό της Λεωφόρου στα πλαίσια φιλικής αναμέτρησης ενόψει και της έναρξης των αγωνιστικών υποχρεώσεων και των δυο ομάδων σε ελληνικό και γερμανικό πρωτάθλημα αντίστοιχα.

 
Ένα δυνατό τεστ για το Τριφύλλι που μέτρησε δυνάμεις απέναντι σε μια ομάδα με υψηλούς στόχους στη Μπουντεσλίγκα. Αυτό ήταν και το πιο δυνατό φιλικό που έδωσε η ομάδα του Λάιου με τους «πράσινους» να ανταποκρίνονται σε μέγιστο βαθμό. Πρώτοι σκόρερ για τον Παναθηναϊκό οι Αμορόσο-Καριπίδης με 14π έκαστος αλλά κανείς «πράσινος» δεν υστέρησε αφού άπαντες έπιασαν καλή απόδοση και είναι που το αναγνώρισε και ο κόουτς, Γιάννης Λάιος μετά το τέλος του ματς. 
 
Μετά τη λήξη της αναμέτρησης, ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Γιάννης Λάιος τόνισε: «Μας ενδιέφερε να δώσουμε ένα δυνατό φιλικό. Σε αυτό το δίωρο κάναμε κάποια πράγματα που θέλαμε. Δείξαμε σταθερότητα και αυτό πρέπει να το διατηρήσουμε. Η ομάδα έχει αγωνιστικότητα. Είχαμε κάποια προβλήματα το προηγούμενο διάστημα αλλά η ομάδα κρατάει ένα στυλ παιχνιδιού. Τα παιδιά κάνουν τη δουλειά τους όχι μόνο αυτοί που είναι βασικοί αλλά και όσοι έρχονται από τον πάγκο ενώ πήγε πολύ καλά και ο Στιβαχτής».
 
Ο κόσμος το Τριφυλλιού ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα και παρότι εργάσιμη ημέρα παρακολούθησε μια ευρωπαϊκή αναμέτρηση –σε φιλικό επίπεδο- εννέα χρόνια μετά από την τελευταία επίσημη στο ιστορικό κλειστό γήπεδο της Λεωφόρου. 
 
Τα σετ:  25-21, 20-25, 25-19, 18-25, 21-19
 
ΠAO (Λάιος): Στιβαχτής 1, Μπέλος 9, Καριπίδης 14, Πενόλιο 16, Αμορόσο 14, Μαδούρας 6/ Κουρούπης (λ. 57-% υπ.- 38% αρ), Καπίρης 4, Μανιόπουλος 5, Πολυχρονιάδης 
 
TV ΜΠΟΥΛ (Βόλοχιν): Γιουκάμι 8, Σζάρεκ 12, Λάγκζντινς 18, Γιουλμσεν 8, Βόγκελ 12, Κότσιαν 6, Ρίνγκσαϊς, (λ. 57-% υπ.- 43% αρ), Μόλναρ, Σάντερ 2,

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.