1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
30-09-2013 12:44

Βραβεύσεις και συγκίνηση στη Νέα Πέραμο (φωτό-video)

Cannot find volleynews.v2/MEN/KYZIKOS-NEAS-PERAMOU/tournoua/vraveia folder inside /var/www/volleynews.gr/images/volleynews.v2/MEN/KYZIKOS-NEAS-PERAMOU/tournoua/vraveia/ folder.
Admiror Gallery: 4.5.0
Server OS:nginx/1.14.0
Client OS:Unknown
PHP:5.6.38
Το τουρνουά της Κύζικου Νέας Περάμου, τα είχε όλα. Θέαμα, βραβεύσεις και συγκίνηση με την μητέρα του εκλιπόντα, Άκη Αθανασόπουλου να κλέβει το χειροκρότημα.

Θυμίζουμε ότι το τουρνουά διαξήχθη στη μνημη του δημοσιογράφου Άκη Αθανασόπουλου, έφυγε από τη ζωή στις 12 Δεκεμβρίου 2005 σε ηλικία 44 ετών. Είχε αφιερώσει τη ζωή του στη Νέα Πέραμο και μάλιστα μαζί με τον σημερινό πρόεδρο του συλλόγου Γιάννη Καρσάκη ήταν οι δύο διασωθέντες επιβάτες του μοιραίου αυτοκινήτου που σε δυστύχημα το 1984 στη λίμνη Κουμουνδούρου είχαν χάσει τη ζωή τους τρεις αθλητές της Κύζικου.

Επίσης βραβεύτηκαν για την προσφορά τους στο άθλημα οι κ.κ. Χαριτωνίδης, Καρβούνης, Σαμαράς και Μακρής από τον εντεταλμένο σύμβουλο αθλητισμου, Γιώργο Σακελλαρίου, οποίος βράβευσε και την ομάδα της Λαμίας για τη συμμετοχή της στο τουρνουά. Τιμητική πλακέτα για τη συμμετοχή του πήρε και ο Άρης από τον Αντιδήμαρχο Μεγάρων- Νέας Περάμου, Βασίλειο Κότα.

Media









Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.