1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1198
30-09-2013 04:34

Τακουρίδης: «Συγχαρητήρια σε όλους» (βίντεο)

Ένας από τους καλύτερους παίκτες του Φοίνικα σε αυτό το τουρνουά, ο Γιάννης Τακουρίδης μίλησε στο Volleynews.gr, αναφερόμενος στην διοργάνωση η οποία στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία, ενώ τόνισε ότι τους περιμένει πολύ δουλειά, ενόψει της πρεμιέρας στο Λιγκ Καπ, την επόμενη εβδομάδα.
Αναλυτικά τα όσα είπε ο Γιάννης Τακουρίδης στον Γιάννη Μιχαλάκη αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα του Φοίνικα, απέναντι στην Γκάμπροβο:

«Το παιχνίδι πήγε δυσκολότερα από ότι περιμέναμε, παίξαμε με μια ομάδα περισσότερο στα μέτρα μας και έπρεπε να την κερδίσουμε πιο εύκολα, αλλά είναι θετικό το γεγονός πως όσα πιο πολλά σετ παίζουμε στην προετοιμασία, θα μας βοηθήσει να δούμε όπως είπαμε και χθες τα λάθη μας, να τα δούμε στο βίντεο στην προπόνηση, και με πολύ δουλειά να τα διορθώσουμε όλα.

Όσο αφορά το τουρνουά, ήταν μια πάρα πολύ ωραία διοργάνωση, αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους ανθρώπους που τρέξανε για αυτό. Συγχαρητήρια σε όλες τις ομάδες, ήταν πολύ υψηλού επιπέδου και όλα τα παιχνίδια ανεξαιρέτως είχαν καλό επίπεδο βόλεϊ.

Το Λιγκ Κάπ αρχίζει την άλλη βδομάδα, ουσιαστικά αρχίζουν οι επίσημες υποχρεώσεις, θα κοιτάξουμε να ξεκουραστούμε, να δουλέψουμε την εβδομάδα που έρχεται, να φανούμε έτοιμοι στην πρεμιέρα και από κει και πέρα ότι καλύτερο».

 

 

Media

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.