Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1198
Εκτυπώστε τη σελίδα
29-09-2013 10:16

Βλαχογιάννης: «Είμαι υπερήφανος που είμαι Έλληνας» (βίντεο)

Υπερηφάνεια, μία λέξη που έχει χάσει την αξία της στις μέρες μας. Όχι όμως για τον πρόεδρο και τιμ-μάνατζερ της TV Buhl, Γιώργο Βλαχογιάννη, ο οποίος φέρνει τους πολιτικούς της χώρας μας, προ των ευθυνών τους.
Ο Έλληνας πρόεδρος της Γερμανικής ομάδας, απαντάει σε όλους αυτούς που θεωρούν τους Έλληνες, τεμπέληδες και απατεώνες. Ποια είναι η απάντηση του Γιώργου Βλαχογιάννη; «Είμαι υπερήφανος που είμαι Έλληνας»!

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Γιώργος Βλαχογιάννης στο Volleynews.gr και στον Γιάννη Μιχαλάκη, αμέσως μετά την λήξη του αγώνα της ομάδας του απέναντι στον Φοίνικα Σύρου:

«Το τουρνουά είναι πολύ καλά οργανωμένο, είμαστε πολύ περήφανοι και πρώτος εγώ, που παίζουμε σε αυτό το τουρνουά στην πατρίδα μου την Ελλάδα. Είδαμε στις δυο πρώτες μέρες πολύ καλούς αγώνες, σήμερα εμείς στα πρώτα δυο σετ παίξαμε πολύ καλό βόλεϊ, μετά χάσαμε λίγο τον ρυθμό μας, αλλά στο 5ο σετ ξαναγυρίσαμε στον ρυθμό που είχαμε στα πρώτα δυο σετ.

Θέλω να ευχαριστήσω όλους αυτούς που κάνουν αυτή τη προσπάθεια εδώ στην Ελλάδα, και στη Σύρο. Δεν είναι μόνο όμορφο νησί η Σύρος, είναι ένα νησί με ανθρώπους που ασχολούνται με το αγαπημένο μου άθλημα το βόλεϊ, και τους ευχαριστώ πάρα πολύ για αυτό το τουρνουά, και για τη δύναμη που αντλούν για να το διοργανώσουν.

Το Ελληνικό βόλεϊ πριν από μερικά χρόνια ήταν ένα από τα πιο δυνατά την Ευρώπη, αλλά έχω την εντύπωση πως θα γυρίσει πίσω στις ρίζες του, εκεί που ήτανε παλιά, πολλές ομάδες κάνουν πολλές προσπάθειες με πιο λίγα λεφτά αλλά οι αθλητές παίζουν βόλεϊ, όχι τα λεφτά.

Είμαι υπερήφανος που είμαι Έλληνας, και όλοι οι Έλληνες πρέπει να δείξουμε αυτή την υπερηφάνεια. Η Γερμανία είναι μεγάλο κράτος με μεγάλη βιομηχανία την οποία εμείς δεν έχουμε εδώ στην Ελλάδα.

Νομίζω κάναμε τα τελευταία χρόνια πολλά λάθη στην Ελλάδα και εύχομαι οι πολιτικοί, να καταλάβουν πως πρέπει να βρουν ένα σύστημα για να βοηθήσουν τη χώρα.

Ο Έλληνας είναι έξυπνος, δουλευταράς, έτσι τον ξέρω εγώ, και είμαι σίγουρος πως σε 5-10 χρόνια οι Έλληνες θα είναι πάλι υπερήφανοι. Την υπερηφάνεια αυτή ποτέ δεν θα τη χάσουμε».

 

 

Media

Σχετικά άρθρα