1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
11-06-2013 17:10

«Αγνοήθηκε η ΕΣΑΠ από τις συναντήσεις για την Α2 ανδρών»

Χθες υπήρξε συνάντηση μεταξύ των ανθρώπων της ΕΟΠΕ και των ομάδων της Α2 των ανδρών, σχετικά με την διεξαγωγή του νέου πρωταθλήματος τη σεζόν 2013-2014.

Υπήρξε πρόταση διατήρησης των τριών ομίλων και εκεί κατέληξαν οι εκπρόσωποι των ομάδων που θα αγωνιστούν τη νέα αγωνιστική περίοδο στην κατηγορία, στη συνάντηση τους με τον πρόεδρο ΚΕΠ Χρήστο Σύλλα.

Η ΕΣΑΠ δεν έδωσε το παρών και με ανακοίνωση της εκφράζει τη δυσαρέσκεια της επειδή η ΕΟΠΕ δεν την κάλεσε στο τραπέζι των συζητήσεων.


Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΣΑΠ:

«Το Δ.Σ. της ΕΣΑΠ εκφράζει την λύπη και την απογοήτευση του για την απόφαση της ΕΟΠΕ να μην προσκαλέσει εκπροσώπους της Ένωσης Σωματείων Αμοιβομένων Πετοσφαιριστών στις σημαντικές συναντήσεις που έκανε η ομοσπονδία με τους εκπροσώπους των σωματείων Α2 ανδρών στις 10 και 11 Ιουνίου 2013.

 
Σε συναντήσεις που κυρίαρχο θέμα ήταν το σύστημα διεξαγωγής του πρωταθλήματος Α2 ανδρών και το ζήτημα της ανόδου τριών ομάδων στο πρωτάθλημα της Volleyleague ΟΠΑΠ, αγνοήθηκε επιδεικτικά η ΕΣΑΠ που είναι και άμεσα ενδιαφερόμενη για τα θέματα της Α2 ανδρών, έχοντας μάλιστα πάρει εγκαίρως σειρά πρωτοβουλιών και αποφάσεων για την αναβάθμιση της κατηγορίας που είναι ο προπομπός για την είσοδο στην επαγγελματική κατηγορία.

Επίσης, με λύπη μας πληροφορηθήκαμε από δημοσιεύματα του Τύπου, πως στη συνάντηση που έγινε την Δευτέρα 10 Ιουνίου 2013 στα γραφεία της ΕΟΠΕ, ασκήθηκε κριτική στην απόφαση της ΕΣΑΠ να υποβιβάζονται δύο και όχι τρεις ομάδες από την Volleyleague στην Α2 ανδρών.

Δυστυχώς δεν κλήθηκε εκπρόσωπος της ΕΣΑΠ για να παρουσιάσει το σκεπτικό της απόφασης αυτής.

Επειδή, όμως, τα μέλη του ΔΣ της ΕΣΑΠ θεωρούν πως η μη κλήση της ΕΣΑΠ έγινε εκ παραδρομής κι επειδή πίστευαν και πιστεύουν πως η εσωστρέφεια δεν ταιριάζει στο ελληνικό βόλεϊ, και τέλος επειδή έχει πρόγραμμα και προτάσεις για το πρωτάθλημα της Α2 ανδρών καλεί την ΕΟΠΕ και τους εκπροσώπους των σωματείων σε ανοικτή συζήτηση που θα γίνει το προσεχές διάστημα στα γραφεία της ΕΣΑΠ.

Το ΔΣ της ΕΣΑΠ πιστεύει πως ο τρόπος διεξαγωγής του πρωταθλήματος Α2 ανδρών και η αναβάθμιση του συστήματος διεξαγωγής, αλλά και του ρόλου των σωματείων αποτελεί μονόδρομος για την ανάπτυξη και την αναβάθμιση του ανδρικού βόλεϊ».

2 σχόλια

  • Comment Link ορεστιαδα Τρίτη, 11 Ιουνίου 2013 19:26 posted by ορεστιαδα

    πως αλλάζουν τόσο γρήγορα τα πράγματα!!δεν πέρασαν 10 μέρες που ακριβώς για ίδια περίπτωση η αγαπημένη μας ΕΣΑΠ κατηγορούσε τον Α.Ο.Ορεστιάδας γιατί δεν πήγε στην συνεδρίαση της ενώ δεν είχε προσκληθεί!!(και μάλιστα για ένα θέμα που ήταν καθαρά εφαρμογής κανονισμών)...Εσείς Κύριοι γιατί δεν πήγατε απροσκάλεστοι?...εκεί δίπλα σας ήτανε η συγκέντρωση και όχι 1000 χιλιόμετρα που απαιτούσατε να έρθει εκπρόσωπος του Α.Ο.Ο.με τον κίνδυνο φυσικά να μην του επιτρέψετε να παραστεί γιατί δεν θα είχε θεσμικό ρόλο!!!...ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ!!!!!!

  • Comment Link nikman Τρίτη, 11 Ιουνίου 2013 15:43 posted by nikman

    Τα δικά μου, δικά μου και τα δικά σου δικά μας!!! Ωραίοι!!!

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.