1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
16-09-2020 13:04

Σπύρος και Άρης Χανδρινός: «Να αποδείξουμε ότι αξίζουμε να είμαστε στη Volley League» (vid)

Συμπαίκτες από... μωρά, συμπαίκτες και στο γήπεδο. Ο λόγος για τους αδερφούς Χανδρινούς, τον Σπύρο και τον Άρη, οι οποίοι μετά από την κοινή τους παρουσία στην Α2 Ανδρών με την Καλαμάτα 80 και στο μπιτς βόλεϊ, είναι πλέον μαζί και στη πρώτη τους σεζόν στη Volley League με τη φανέλα του Μίλωνα.
Οι νεαροί ταλαντούχοι αθλητές μετακόμισαν από τη πρωτεύουσα της Μεσσηνίας στην Αθήνα για τις σπουδές τους αλλά και για να παίξουν βόλεϊ επαγγελματικά. Ο... μεγάλος της οικογένειας Σπύρος που βρίσκεται από πέρυσι μακριά από τη Καλαμάτα, σπουδάζει στο Πάντειο στο τμήμα οικονομικών και αγωνίζεται ως ακραίος και ο... βενιαμίν Άρης είναι φοιτητής στατιστικής στο πανεπιστήμιο Πειραιά και μαζί με τον Άκη Δαρίδη θα είναι τα δύο λίμπερο του Σάκη Ψάρρα.

Ο Σπύρος και ο Άρης Χανδρινός στο πλαίσιο της παρουσίασης της ανδρικής ομάδας του Μίλωνα μίλησαν στη κάμερα του volleynews.gr για το νέο κεφάλαιο στη καριέρα τους και τη μετάβασή τους από τη Καλαμάτα στην Αθήνα, για τις συμβουλές τους πατέρα τους Παναγιώτη Χανδρινού αλλά και για την μεγάλη τους αγάπη, το μπιτς βόλεϊ.

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.