1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
13-09-2020 13:16

Ο Ολυμπιακός νίκησε 4-0 σετ το Μαρκόπουλο στο πρώτο φιλικό των δύο ομάδων

Με απούσα την αρχηγό Στέλλα Χριστοδούλου και βασική πασέρ την Παναγιώτα Ξανθοπούλου, ο Ολυμπιακός επικράτησε στο κλειστό των Μεσογείων με 4-0 σετ του Μαρκόπουλου, στο πρώτο φιλικό τεστ των δύο ομάδων τη νέα αγωνιστική σεζόν.
Ο Σπύρος Σαραντίτης και ο Τζιανγκρόσι Πασκουαλίνο είχαν την ευκαιρία να βγάλουν τα πρώτα τους συμπεράσματα και χρησιμοποίησαν όλες τις αθλήτριες που είχαν διαθέσιμες στο ρόστερ. Για τον Ολυμπιακό δεν αγωνίστηκε η Στέλλα Χριστοδούλου για λόγους υγείας, αλλά έκαναν πρεμιέρα με τα ερυθρόλευκα οι νεοαποκτηθείσες Κλάριτς , Αργυρίου, Κελεσίδη, Ζιώγα.

Για το Μαρκόπουλο, που από την Παρασκευή 11/09 είναι πλήρες το ρόστερ του με την άφιξη της Αμερικανίδες Κένεντι Μπράιν, χρησιμοποιήθηκαν όλες οι αθλήτριες. Συγκεκριμένα την πρώτη τους εμφάνιση με τη φανέλα του ΑΟΜ έκανε η Κένεντι Μπράιν που παρόλο που είχε μόλις μία προπόνηση με τη νέα της ομάδα είχε χρόνο συμμετοχής, ενώ αγωνίστηκαν και οι νέες προσθήκες της ομάδας, η Αμερικανίδα πασαδόρος Αρναούτου Φράνσις και η κεντρική Ιωάννα Γκουντιμένκο.

Τα σετ: 0-4 (22-25, 15-25, 22-25, 12-25)

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.