1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
05-10-2015 13:49

Βραζιλιάνικος θρίαμβος με Παπαδογούλα

Με θρίαμβο των Βραζιλιάνων ολοκληρώθηκαν στο Φορντ Λόντερντεϊλ των ΗΠΑ οι τελικοί του World Tour 2015 καθώς οι Άλισον / Μπρούνο και οι Ταλίτα / Λαρίσα κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο.
Μάλιστα ο τελικός των ανδρών είχε και ελληνικό χρώμα καθώς πρώτος διαιτητής ήταν ο έλληνας διεθνής ρέφερι Μπάμπης Παπαδογούλας (διακρίνεται την σχετική φωτογραφία). Η ανάμετρηση των Άλισον / Μπρούνο με τους Αμερικάνους Νταλχάουζερ, Λουσένα είχε χαρακτηριστεί από πολλούς ως η μάχη της χρονιάς (καθώς θεωρούνται και φαβορί για να κοντραριστούν στον τελικό των Ολυμπιακών Αγώνων το επόμενο καλοκαίρι) ωστόσο οι Βραζιλιάνοι δεν άφησαν κανένα περιθώριο στους αντιπάλους τους επικρατώντας εύκολα με 2-0.

Με το ίδιο σκορ έληξε και ο τελικός των γυναικών, όπου νικήτριες αναδείχθηκαν οι Βραζιλιάνες Λαρίσα, Ταλίτα, ωστόσο οι Γερμανίδες Λούντβιχ, Βάλκενχορστ (οι οποίες είχαν υποχρεώσει στην τελευταία του ήττα το Βραζιλιάνικο δίδυμο τον περασμένο Ιούλιο) ήταν αρκετά ανταγωνιστικές.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα
ΓΥΝΑΙΚΩΝ
Αγώνας για θέσεις 3-4
Αγκάθα / Μπάρμπαρα (Βραζιλία) - Μπέινσλι / Πέιβαν (Καναδάς) 2-1 (22-20, 14-21, 15-10)
Τελικός
Λαρίσα / Ταλίτα (Βραζιλία) - Λούντβιχ / Βάλκενχορστ (Γερμανία) 2-0 (21-17, 21-18)
ΑΝΔΡΩΝ
Αγώνας για θέσεις 3-4
Εβάντρο / Σόλμπεργκ (Βραζιλία) - Μπρούερ / Μέουβσεν (Ολλανδία) 2-0 (21-19, 21-14)
Τελικός
Άλισον / Μπρούνο - Νταλχάουζερ / Λουσένα 2-0 (21-13, 21-15)

volleyball.gr

1 σχόλιο

  • Comment Link ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ Τρίτη, 06 Οκτωβρίου 2015 09:11 posted by ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

    Μπάμπη συγχαρητήρια και σου εύχομαι και Ολυμπιάδα. Μου έκανε φοβερή εντύπωση που κανείς συνάδελφός σου δεν έγραψε ένα καλό λόγο ενώ σε περίπτωση κάποιου λάθους θα ήταν έτοιμοι να σε κατασπαράξουν στα sites και να σου προσάψουν και πάλι ότι σε σπρώχνει ο πατριώτης σου. Δυστυχώς αυτοί είμαστε οι ΕΛΛΗΝΕΣ.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.