1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
25-02-2020 20:04

Μπροστά η Ε.Ο.ΠΕ.: Εβγαλε προειδοποίηση για τον κοροναϊό

Η διοίκηση της Ε.Ο.ΠΕ. με πρωτοβουλία του προέδρου της Γιώργου Καραμπέτσου - που μετά και την περιπέτεια που έχει περάσει πρόσφατα με τη λοίμωξη αναπνευστικού έχει ιδιαίτερη ευαισθησία - εξέδωσε πριν από λίγο ανακοίνωση που απεθύνεται στα μέλη της κοινότητας του ελληνικού βόλεϊ, γονείς, αθλήτριες, αθλητές, διαιτητές και φυσικά παράγοντες και εκπροσώπους των Μ.Μ.Ε..

Είναι η πρώτη ομοσπονδία που δείχνει αντανακλαστικά για το σοβαρό κοινωνικο και ιατρικό ζήτημα που έχει προκύψει και καλεί όλους τους πολίτες σε εγρήγορση:

Μάλιστα οι πληροφορίες αναφέρουν πως εντός των ημερών θα συζητηθούν εναλλακτικές ημερομηνίες για το φινάλε της αγωνιστικής περιόδου και των φάιναλ-4 του κυπέλλου εφόσον υπάρξει απαγόρευση δραστηριοτήτων από την κυβέρνηση.

Η ανακοίνωση της Ε.Ο.ΠΕ.:

H Eλληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης αισθάνοντας την ανάγκη και την υποχρέωση και με αίσθημα ευθύνης απέναντι στην κοινότητα του Ελληνικού Βόλεϊ (αθλήτες, αθλήτριες, προπονητές, διαιτητές, παράγοντες και εκπροσώπων του Τύπου) ενημερώνει για τα προληπτικά μέτρα σε δημόσιους και κλειστούς χώρους, με βάση την εγκύκλιο που εξέδωσε το Υπουργείο Υγείας με οδηγίες προστασίας για τον νέο κοροναϊό.

 

ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ ΛΟΙΜΩΞΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΟ ΚΟΡΟΝΑΪΟ 2019-nCoV


ΕΠΙΔΗΜΙΟΛΟΓΙΚΗ ΕΠΙΤΗΡΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΚΟΡΟΝΑΪΟ 2019-nCoV

1.jpg8.jpg2.jpg4.jpg6.jpg7.jpg5.jpg3.jpg

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.