1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
10-10-2017 16:03

Sandball Series σε Ανάβυσσο, Μαρούσι και Ελληνικό

Το Anima Beach Academy by Beligratis, η Beach Life Experience και το Team One έρχονται σε συνεργασία με μια σειρά τουρνουά με την ονομασία Sandball Series 2017-2018. Τα τουρνουά θα πραγματοποιηθούν στις εγκαταστάσεις που δραστηριοποιούνται οι τρεις φορείς (στο Anima Club στην Ανάβυσσο, στο Beach Box στο Μαρούσι και στο Team One στο Ελληνικό).
Το Sandball Series 2017-2018 είναι μια σειρά των τριών φορέων του beachvolley με κοινή βαθμολογία και πολλά πλούσια δώρα τόσο για τους άνδρες όσο και για τις γυναίκες, που ξεκίνησε το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε στο Team One και θα συνεχιστεί στο Anima Club και το Beach Box. 

Η βαθμολογία είναι ατομική και συλλέγεται σε οποιαδήποτε τουρνουά και κατηγορία της σειράς συμμετέχει ο κάθε αγωνιζόμενος (ανδρικό-γυναικείο-μεικτό) με σκοπό να φτάσει όσο πιο ψηλά γίνεται στην τελική κατάταξη ώστε να διεκδικήσει τα υπέροχα δώρα της σειράς Sandball, που θα ανακοινωθούν το προσεχές διάστημα!

Σας περιμένουμε με ανεβασμένη διάθεση και θετική ενέργεια να συμμετέχετε στη σειρά Sandball Series με πρόθεση να περάσουμε όμορφα μέσα από συναρπαστικά παιχνίδια στην άμμο!

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.