Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
Εκτυπώστε τη σελίδα
19-09-2017 13:00

Τουρνουά Οpen από το Anima Beach Academy και στο Side Out

Το Anima Beach Academy by Beligratis σε συνεργασία με το Side-Out Club διοργανώνει αυτή την Κυριακή 24/9 τουρνουά beach volley στις πολύ όμορφες εγκαταστάσεις του Anima Club στην Ανάβυσσο.
Το τουρνουά θα πραγματοποιηθεί σε τρεις κατηγορίες (γυναικών, ανδρών και μεικτό) και επίπεδο open, ενώ το αγωνιστικό μέρος θα διεξαχθεί  με σύστημα ομίλων, δύο σετ στους 15 πόντους και tie-break στους 11. 

Πλούσια δώρα από το Πρότυπο Διαγνωστικό Κέντρο LifeCheck στο Λαγονήσι, την ελληνική αλυσίδα καταστημάτων αθλητικών ειδών Sport_Tech, την εταιρία χειροποίητων γυναικείων αξεσουάρ Mamou.gr και το café-restaurantItalusθα μοιραστούν οι νικήτριες ομάδες καθώς και αναμνηστικά μετάλλια για την επιβράβευση της προσπάθειάς τους.

Οι θερμοκρασίες παραμένουν υψηλές, η διάθεση καλοκαιρινή και εμείς σας περιμένουμε με ανεβασμένο το κέφι και καλή παρέα για συναρπαστικές  μάχες στην άμμο των γηπέδων του AnimaClub!

Κόστος συμμετοχής 10€ για μια κατηγορία και 15€ για δύο κατηγορίες.. Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής επικοινωνήστε στα τλφ 6944385031 και 6974453287.