1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
17-04-2017 17:14

Δεύτερο τουρνουά των Anima Side-Out Club Series

Ο καιρός μύρισε καλοκαίρι και το δεύτερο τουρνουά της συνεργασίας των δύο δημοφιλή club, του Anima Beach Academy by Beligratis και του Side-Out Club, έρχεται το διήμερο 22 & 23 Απριλίου.
Το τουρνουά beachvolley που θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του Anima Club στην Ανάβυσσο θα διεξαχθεί σε 3 κατηγορίες γυναικών-μικτού-ανδρών και σε 2 επίπεδα silver-golden.

Ώρες τεχνικών συσκέψεων:

Σάββατο 22 Απριλίου
Γυναικών golden: 9:00 π.μ.
Μικτού golden: 13:30 μ.μ.
Αντρών golden: 17:30 μ.μ.

Κυριακή 23 Απριλίου
Γυναικών silver: 9:00 π.μ.
Μικτού silver: 13:30 μ.μ.
Αντρών silver: 17:30 μ.μ.

Οι νικητές όλων των κατηγοριών θα μοιραστούν πλούσια δώρα από τις εταιρίες Wilson, Soma Spa & Therapy, Beerock, Lifecheck medical laboratories, Εργομετρικό Κέντρο Ελέγχου Διατροφής Γιώργου Μουλίνου, Alexandra Vass Handmade Jewels, Bodytalk και Funky Buddha. Ενώ η Redbull δίνει φτερά στο τουρνουά προσφέροντας ενεργειακά ποτά στους συμμετέχοντες αλλά και με τις μουσικές επιλογές του dj της.

Επίσης, όλοι οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μασάζ από τα έμπειρα χέρια των θεραπευτών του Soma Spa & Therapy που θα βρίσκονται στο χώρο των γηπέδων κατά τη διάρκεια του τουρνουά.

Το Anima Beach Academy by Beligratis και το Side-Out Club σας περιμένουν για μια ακόμη φορά να περάσουμε ένα διασκεδαστικό διήμερο με πολύ κέφι, καλή διάθεση, δυνατή μουσική, συναρπαστικό θέαμα και πλούσια δώρα!

Κόστος συμμετοχής 10€ για μια κατηγορία και 15€ για δύο κατηγορίες ανά ημέρα. Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής επικοινωνήστε στα τλφ 6944385031 και 6974453287.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.