1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
27-10-2016 00:52

Κλείνει η σεζόν με Grand Slam Weekend στο Side-Out Club

Με μια πανηγυρική διοργάνωση ολοκληρώνεται το πρόγραμμα του Οκτωβρίου στο Side-Out Club της Βάρκιζας. Πρόκειται για ένα τουρνουά Grand Slam το Σ/Κ 29-30 Οκτωβρίου, με το οποίο κλείνει επίσημα η αγωνιστική περίοδος του 2016. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει, ένα Mixed-Match (κατηγορία μεικτού με εναλλαγή συμπαικτών) το Σάββατο καθώς και ένα King & Queen Of The Beach και ένα κλασικό μεικτό 2Χ2 την Κυριακή.      

Οι ώρες των Τεχνικών Συσκέψεων είναι:

Σάββατο 29/10 Mixed Match (μεικτό ατομικής συμμετοχής) 13.00 
Κυριακή 30/10 - 10.00 King Of The Beach, 11.00 Queen Of The Beach, 13.00 Μεικτό 2X2.

Οι νικήτριες ομάδες όλων των κατηγοριών θα λάβουν μετάλλια και δώρα από τους χορηγούς Funky Buddha, Water Action, Bodytalk, Wilson ενώ ειδικά για το Closing Event θα δωθούν και δωροεπιταγές για ελεύθερη επιλογή δώρων, ενώ οι νικητές των King & Queen of The Beach θα λάβουν ώς έπαθλο από ένα όμορφο κόσμημα.

Την Κυριακή το μεσημέρι θα γίνουν και μιά σειρά κληρώσεων σε τυχερούς, καθώς και οι βραβεύσεις της χρονιάς. Συγκεκριμμένα, η πρώτη κλήρωση θα αφορά τους συμμετέχοντες των τουρνουά Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου με ένα τυχερό να κερδίζει ένα ταξίδι στο αυστριακό θέρετρο του St. Johann In Tirol (περιλαμβάνει αεροπορικό εισιτήριο και φιλοξενία). Η δεύτερη κλήρωση θα γίνει για όλους τους συμμετέχοντες όλων των τουρνουά της περιόδου 2016, από Μάιο έως και τέλη Οκτωβρίου. Ενας τυχερός θα κερδίσει ένα Weekend (δυο διανυκτερεύσεων) για δύο άτομα σε γραφικό χειμερινό θέρετρο, προσφορά του ταξιδιωτικού γραφείου Marvelous Travel.  

Θα γίνουν επίσης και ειδικές βραβεύσεις σε πρωτότυπες κατηγορίες για τους συμμετέχοντες στις διοργανώσεις του 2016. Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι θα βραβευτούν οι Rookies της χρονιάς αλλά και οι συμμετέχοντες με τις περισσότερες εναλλαγές συμπαίκτη!   

Παράβολο συμμετοχής ορίζεται στα 10 ευρώ ανά άτομο. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν άνδρες και γυναίκες από 13 ετών και άνω. Για εγγραφές και πληροφορίες επικοινωνήστε με τον τεχνικό υπεύθυνο Νίκο Ανδριά (6948.039774), καθώς και στα τηλέφωνα του Side-Out Club 6944.023065 και  ή με email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. Περισσότερες πληροφορίες στο www.sideoutclub.gr και στα FB Side-Out Club και Wilson Beach Volleyball Series.

DSC_0111.JPGOK4.jpgepilogi.jpgSide-OutClub_DoubleElimination.JPGphotos.JPGSideOutClub.jpgSideOutClubFunkyBuddhaOpen.jpgSideOutClubPortraits.JPGdroneoverview.jpgSidePortraits .JPG

 

Περισσότερα από την κατηγορία: « Κόβαλτσουκ στην Κηφισιά "Ψήλωσε" την ΑΕΚ »

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.