1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
21-09-2015 13:48

Το Side Out Club υποδέχθηκε το φθινόπωρο

Αποχαιρετίσαμε και ημερολογιακά το καλοκαιράκι με πολύ δυνατές μάχες στην άμμο το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε εδώ στο SideOutClub…
Το Σάββατο 19/9 νικητές στην κατηγορία μεικτού αναδείχτηκε η ομάδα των Μαργιάννα Βέρβερη / Παντελή Μαρτίνου που κέρδισαν με 2-0 σετ την ομάδα των Θάλεια Αγγελοπούλου / Γεράσιμου Καπάτου.

Την Κυριακή στην κατηγορία των γυναικών οι Νάντια Κατσιάνου / Σοφία Κιρκινέζου νίκησαν στον τελικό τις Στέλλα Κωλέττη / Μαρία Αλισσανδράκη με 2-0 σετ. Στους άνδρες την πρώτη θέση κατέκτησαν οι Γιάννης Σταμπέλος / Παντελής Μαρτίνος κερδίζοντας με 2-0 σετ στον τελικό τους Παναγιώτη Κεχαγιά / Σωκράτη Πούλιο. Τέλος στην κατηγορία μεικτού οι Νάντια Κατσιάνου / Γιάννης Παπαδάκης επικράτησαν των Άκη Σταυρόπουλο / Στέλλα Κωλέττη μετά από ένα συναρπαστικό παιχνίδι που έληξε 2-1 σετ και κατέκτησαν για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα την πρώτη θέση.

Οι νικητές μοιράστηκαν δώρα από τις εταιρίες Bodytalk, FunkyBuddha, Northweekκαι TheHands.


Ο Τρελός Γάιδαρος, το καλύτερο σουβλάκι της παραλίας, υποστήριξε για μία ακόμη φορά την διοργάνωση του SideOutClubπροσφέροντας στους συμμετέχοντες εκπτωτικά κουπόνια για συγκεκριμένα μενού!

Το SideOutClub ανανεώνει το ραντεβού του για το επόμενο Σαββατοκύριακο με ένα ακόμη βραδινό τουρνουά beachvolleyκαι όχι μόνο. Σας περιμένουμε!

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.