1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
24-08-2015 17:52

Άλλο ένα Σαββατοκύριακο με μπιτς βόλεϊ στο Side Out Club

Ένα ακόμη Σαββατοκύριακο γεμάτο κέφι και πολύ beachvolley πέρασαν οι συμμετέχοντες των Series Part 4 και Sunday Cup 4 στο Side Out Club!
Το Σάββατο στο Series Part 4 στην κατηγορία των ανδρών νικητές αναδείχθηκαν οι Γιώργος Κονταξάκης / Αντώνης Γρέγος που επικράτησαν των Κώστα Στάικο / Αλέξανδρο Γεωργούλα με 2-1 σετ. Στην κατηγορία μεικτού την πρώτη θέση κατέκτησαν οι Κώστας Στάικος / Μαριά Αλισσανδράκη που κέρδισαν τους Πανουργιά Γιώργο / Λητώ Δοκοπούλου με 2-0 σετ.

Την Κυριακή παρακολουθήσαμε πολύ δυνατά παιχνίδια με φάσεις διαρκείας που κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον των παρευρισκομένων. Στην κατηγορία γυναικών νικήτριες μετά από έναν αμφίρροπο τελικό ήταν οι Νάντια Κατσιάνου / Κατερίνα Αντώνη. Την δεύτερη θέση κατέλαβαν οι Αργυρώ Θεολόγου / Πέρσα Σακελλαρίδη. Ο τελικός των αντρών πρόσφερε πλούσιο θέαμα και μετά από τρία συναρπαστικά σετ την πρώτη θέση πήραν οι Σοφοκλής Σοφοκλέους / Νίκος Πάτσης που επικράτησαν των Κώστα Στάικο / Γιώργο Κονταξάκη. Το τουρνουά Sunday Cup 4 ολοκληρώθηκε αργά το βράδυ με τον τελικό για την κατηγορία μεικτού όπου οι Ελένη Μέρα / Χρήστος Ζήσης κέρδισαν με 2-0 σετ τους Ιωάννα Παπαπαναγιώτου / Ανδρέα Μητσάκη.

Όλοι οι νικητές μοιράστηκαν δώρα από την Bodytalk, την Funky Buddha και το The Hands.

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το επόμενο Σαββατοκύριακο για να παίξουμε, να γελάσουμε, να διασκεδάσουμε παρέα με φίλους και νέες γνωριμίες! Που αλλού; Εδώ, στο Side Out Club στο Varkiza Resort!

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.