1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
29-07-2015 14:29

Τουρνουά... ευρωπαϊκού χαρακτήρα στο Side - Out Club

Δύο μέρες γεμάτες beachvolley ευρωπαϊκού χαρακτήρα σας επιφυλάσσει αυτό το σαββατοκύριακο το Side-OutClub στο VarkizaResort. Για πρώτη φορά οι ομάδες που θα συμμετέχουν θα έχουν την ευκαιρία να αντιμετωπίσουν και ομάδες του εξωτερικού που προέρχονται από την Αγγλία και λαμβάνουν μέρος στο προχωρημένου επιπέδου camp της SideOut του Βαγγέλη Κουτουλέα.
Το Σάββατο 1/8 διοργανώνει τουρνουά σε τρεις κατηγορίες ανδρικό – γυναικείο – μεικτό ενώ την Κυριακή 2/8 το πρώτο τουρνουά juniors(under 20) στις κατηγορίες ανδρών και γυναικών.

Το σύστημα διεξαγωγής των αγώνων άκρως επαγγελματικό, ταμπλό διπλού αποκλεισμού στα δύο νικηφόρα σετ στους 21 πόντους και tiebreak στους 15 πόντους. Για τα παιχνίδια θα χρησιμοποιηθούν μπάλες Mikasa. Ο αριθμός των συμμετεχόντων είναι περιορισμένος.

Το Side-OutClub σας υπόσχεται ένα σαββατοκύριακο πλούσιο σε θέαμα μέσα από μια διοργάνωση υψηλών προδιαγραφών, επιπέδου και απαιτήσεων. Τόσο οι ενήλικες όσο και οι νεαροί φίλοι του beachvolley, θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις δυνατότητές τους και να αποκτήσουν μεγαλύτερη εμπειρία μέσα από αγώνες με προχωρημένου επιπέδου αγγλικές ομάδες.  

Οι νικητές θα μοιραστούν δώρα από την FunkyBuddha, Northweek και TheHands. Όπως πάντα πολλές εκπλήξεις περιμένουν όλους τους συμμετέχοντες μέσα από κλήρωση.

Όσοι δηλώσουν συμμετοχή, θα έχουν δικαίωμα δωρεάν εισόδου στην πλαζ. Παράβολο συμμετοχής ορίζεται 10 ευρώ ανά άτομο. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν άνδρες ή γυναίκες από 13 ετών και άνω.

Για εγγραφές και πληροφορίες στα τηλέφωνα 6944 023065 και 210 9656532 ή με email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.



Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.