1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
29-07-2015 12:48

Αξέχαστο Lipton Weekend στο Κύθνια

Με πολύ beachvolley, χορό, κέφι και διασκέδαση έπεσε η αυλαία του Lipton Weekend που πραγματοποιήθηκε στην πανέμορφη Κύθνο και την γραφική παραλία της Επισκοπής, το περασμένο σαββατοκυριακο 25-26 Ιουλίου.

Το τουρνουά που αποτέλεσε μέρος των εκδηλώσεων για τα Κύθνια 2015, συγκέντρωσε 24 συνολικά ομάδες (15 ανδρών και 9 γυναικών) με τους νικητές να κερδίζουν πλούσια δώρα από την χορηγό εταιρία LiptonIceTea και τους άλλους χορηγούς και συνδιοργανωτές του τουρνουά.

Στην κατηγορία ανδρών κέρδισαν οι Σταύρος Βλαχάκης και Αργύρης Βλάχου απέναντι στους Παντελή Μαρτίνο και Βασίλη Μωραίτη ενω στις γυναίκες οι Κατερίνα Καπόλου και Ελεάνα Γεωργαντά απέναντι στις Αναστασία Παυλοπούλου και Λία Γκόγκου.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν και κορυφαίοι αθλητές όπως η Ολυμπιονίκης Όλγα Πηλιάκη, ο πρωταθλητής Ιστιοπλοίας Κωνσταντίνος Χανιώτης, που έκαναν και απονομές μαζί με τον Δημαρχο Κύθνου κο Σταμάτη Γαρδέρη, την αντιδήμαρχο Ιωάννα Φίλιππα, τον αντιδημαρχο Γιώργο Ηλιού, τον έπαρχο κο Παναγιώτη Βιτάλη, και τον περιφερειάρχη Αιγαίου της Pepsico κο Νίκο Πασιόπουλο.

Μετά το τέλος των απονομών πραγματοποιήθηκε φιλανθρωπικός αγώνας με την συμμετοχή των γνωστών παρουσιαστών Γιώργου Μανίκα και Στέλιου Χανταμπάκη με σκοπό την συγκέντρωση χρημάτων για την αγορά ιατροφαρμακευτικού εξοπλισμού για το Ιατρικό Κέντρο Κύθνου.

Το διήμερο έληξε με πολύ κέφι, χορό και πάρτυ στο POUNTAKI Beach Bar, αλλά και δροσερά κοκταίηλ με βάση τις νέες καλοκαιρινές γεύσεις του Lipton Ice Tea.

Οι αγώνες ηταν μια συνδιοργάνωση του Δήμου Κύθνου και της περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, με βασικο χορηγο το Lipton Ice Tea και υποστηρικτές την Wilson, την Kosmocar και το Beach Bar Pountaki.

 
2.JPG3.JPG4.jpg1.JPG6.jpg5.jpg

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.