1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
27-07-2015 21:40

Το Σαββατοκύριακο είχε... στέψη στο Side Out Club (photos)

Με πολύ καλή διάθεση, γέλιο αλλά και εντυπωσιακά παιχνίδια στην άμμο ολοκληρώθηκε το Σαββατοκύριακο 25-26/7 το Royal Weekend Beachvolley Tournament στο Side-Out Club.
Χωρίς αέρα αλλά με υψηλές θερμοκρασίες οι αθλητές διεκδίκησαν το στέμμα του Βασιλιά και της Βασίλισσας του Varkiza Resort. Queen of Side-Out Club στέφθηκε η Ηλιάνα Αναγνωστοπούλου, ενώ για τη θέση της πριγκίπισσας υπήρξε ισοβαθμία μεταξύ των Άντζελα Βαμβακούση, Νάντια Ζαμπιάκη και Μαργιάννα Βέρβερη. Μετά από ψηφοφορία μεταξύ των αγωνιζόμενων αποφασίστηκε να ορίσει η τύχη ποια θα καταλάβει την δεύτερη θέση. Έτσι η κλήρωση ανέδειξε τη Νάντια Ζαμπιάκη σε Princess of Side-Out Club.

Στους άνδρες η κατάταξη ήταν ξεκάθαρη και τον τίτλο του King κέρδισε ο Ζήσης Καής ενώ Prince στέφθηκε ο Χρήστος Χήκας.

Την Κυριακή ήταν σειρά των ομάδων στην κατηγορία του μεικτού να αγωνισθούν και εκείνες για τον βασιλικό τίτλο του Side-Out Club. Συναρπαστικά παιχνίδια, εντυπωσιακές επιδόσεις αλλά και η πρόσχαρη ατμόσφαιρα ήταν τα χαρακτηριστικά της ημέρας. Αξιοσημείωτη ήταν η εξαιρετική απόδοση του Νίκου Πάτση που έπαιζε με σοβαρό τραυματισμό στο αριστερό χέρι αναγκάζοντάς τον να χρησιμοποιεί μόνο poke τόσο στην υποδοχή αλλά και στην άμυνα και την πάσα. Στο βασιλικό θρόνο τελικά κάθησαν οι Άρης Παπαδογούλας / Ελευθερία Δρακουλάκου αφού νίκησαν στον τελικό τους Στέλιο Ιατρόπουλο / Μαριγώ Τσακοπούλου με 2-0 σετ.

Οι νικητές μοιράστηκαν δώρα από την Northweek, Funky Buddha, Sylesetterz, Katrin Coiffure και The Hands.

Σας περιμένουμε όλους στο επόμενο τουρνουά, εδώ, στο Side-Out Club να διασκεδάσουμε και να παίξουμε beachvolley!



Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.